Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente. Apeluri. PetitiiNr. vizualizari: 1636

Mănăstirea Oaşa | Tabără internaţională dedicată tinerilor români din diaspora. Ediţia a II-a

Tags: Oasa; tabara; diaspora;
Mănăstirea Oaşa | Tabără internaţională dedicată tinerilor români din diaspora. Ediţia a II-a
 

Tabără pentru tinerii din diaspora

Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia și Mănăstirea Oașa organizează în anul 2018, în perioada 19-29 iulie, o tabără internatională la care sunt așteptați tineri români care trăiesc în diaspora, cu vârsta cuprinsă între 16-30 ani. Tabăra se află la a doua ediţie.

Participarea la taberele organizate la Mănăstirea Oașa este gratuită. Mănăstirea le oferă tinerilor cazarea și masa, iar participanții îşi asigură transportul.

Important de menţionat este că participarea presupune integrarea în viața mănăstirii. Programul unei zile de tabără presupune participarea în mod obligatoriu la Sfânta Liturghie care începe la ora 06:00, la activitățile gospodărești ale mănăstirii (ascultări), repetiții la muzică (în cadrul taberelor tinerii dau răspunsurile la Sfânta Liturghie), participarea la conferințe, dezbateri pe teme de actualitate cu diferiți invitați.

Mănăstirea Oaşa | Tabără internaţională dedicată tinerilor români din diaspora. Ediţia a II-a

Tabara este deja la a doua ediție, cea de anul trecut bucurându-se de un real succes. ‘La mănăstirea Oaşa îţi dai seama cât de mult te iubeşte Dumnezeu şi începi să preţuieşti fiecare clipă, fiecare întâlnire şi întâmplare ca pe un dar al lui Dumnezeu pentru tine. Am înţeles că fiecare întâmplare din viaţa noastră care poate la început ne întristează, este de fapt o invitaţie a lui Dumnezu spre creştere, este „mâna lui Dumnezeu” întinsă către noi ca să ne înalţe. Experienţa taberei m-a ajutat să văd viaţa altfel – împreună cu Hristos’ (Oana Pirnuta, Parohia Sfânta Înviere, Viena, Austria, Tabăra Internațională Oașa, iulie 2017).

La această ediţie sunt alocate 150 de locuri pentru tinerii care trăiesc în afara granițelor țării. Organizatorii s-au gândit la tinerii stabiliţi următoarele țări: Franța, Italia, Spania-Portugalia, Germania, Anglia, Austria, SUA, Canada, Australia, Basarabia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Belgia, etc.

Detalii cu privire la înscriere pot fi consultate aici.

13-03-2018
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu