Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noiNr. vizualizari: 1059

Calea mea. Dietă creștină și alimentație naturală - Cezar Elisei (CARTE)

Tags: dieta; alimente;
Calea mea. Dietă creștină și alimentație naturală - Cezar Elisei (CARTE)
 

Prezentare Calea mea. Dietă creștină și alimentație naturală:

Jurnalistul Cezar Elisei ne invită să descoperim „Calea mea”: „Momentul prim în care decidem schimbarea este cel mai greu pentru că este rezistent la schimbare atât în ce ne privește, cât și în raport cu cei din jur. Nimeni nu prea vrea să ne schimbăm cu adevărat...Povestea mea începe undeva pe la începutul lunii noiembrie 2013. Aveam 108 kilograme. Şi începeam să mă obişnuiesc cu gândul că sunt… mare! Un bărbat adevărat e… mare! Mănâncă mult, bea mult şi face ce vrea el! Adică se încăpăţânează să fie totul aşa cum îşi doreşte el. Cu cât nu ține cont de nimic, cu atât e mai bărbat. " Cezar Elisei, Jurnalist
 
Cezar Elisei s-a născut în anul 1982, în Iași. Este jurnalist din anul 2005, iar de 10 ani este reporter PRO TV Iași. A absolvit studiile Seminarului Teologic ‘Sfântul Vasile cel Mare’ din Iași și apoi a urmat cursurile Facultății de Filosofie din cadrul Universității „Al. I. Cuza”.  „Calea mea” înseamnă patru ani de eforturi. A fost terminată în 2014, însă atunci, autorul nu știa nimic despre cum se scrie o carte, nu știa nimic despre edituri și ce implică toate aceste aspecte, după cum chiar el mărturisește. „Am luat legătura cu un preot de la Mitropolie și împreună am căutat o cale cu privire la posibilitatea de diseminare a informațiilor cuprinse în această carte. Pentru că le-a considerat utile. L-am intalnit apoi pe prof.univ.dr. Pavel Chirilă, o somitate în domeniu și am discutat câteva ore despre această scriere. Totul era de bun augur. Mi-a dat dreptate în mare parte, mi-a sugerat unele schimbări ți m-am conformat. Cartea a luat apoi o pauză de mulți ani în care am refuzat să răspund altor întrebări cu privire la schimbarea mea. Am așteptat până când i-a venit vremea. Recunosc, nu a fost ușor. Totuși, acum câteva luni m-a sunat o persoană relativ necunoscută și m-a întrebat ce mai fac cu această carte. Atunci îi venise vremea. Și… iată-ne!”, completează Cezar Elisei.

"Fiecare om simte în viață – chiar de mai multe ori – nevoia unui restart. CALEA MEA are această forță de a te face să-ți reconsideri atitudinea cel puțin vis a vis de ce băgăm în gură. Iar aceasta are o greutate mai mare decât expresia Suntem ceea ce mâncăm, pentru că Cezar Elisei a luat decizia de a slăbi într-un context mai larg, în sensul că nu a cenzurat doar alimente, ci în primul rând gânduri și atitudini. A existat așadar o dorință a autorului de a-și schimba viața în segmente care depășesc sfera alimentației sau preocuparea pentru slăbit. A reușit să și slăbească frumos, și-a schimbat și obiceiurile, reflexe și atitudini, nu doar rețete culinare. Recomand citirea acestei cărți care poate pune în mișcare voința și ajută la dezvoltarea personalității într-un mod frumos."

Pr. Marian Timofte, Vicar administrativ al Arhiepiscopiei Iasilor

Detalii despre carte / COMANDA

12-09-2018
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu