Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Stiinţă. Medicină. Cultură. ArtăNr. vizualizari: 56

Dr. Miriam Grossman distruge ideologia de gen

Tags: ideologie de gen; educatia sexuala; sexualitatea; homosexualitate;

 

Audiere în comisia Camerei, SUA

- Vă mulțumim pentru mărturia dvs.! Președintele îi acordă acum d-nei doctor Grossman 5 minute pentru declarația de deschidere.

Dr. GROSSMAN: Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a mă adresa dvs. Numele meu este Miriam Grossman. Sunt psihiatru certificat pentru copii, adolescenți și adulți, autor și membru senior al „Do no harm” („Să nu faci rău”). Am avut grijă de pacienți timp de 45 de ani. Îmi voi folosi timpul pentru a răspunde d-nei doctor McNamara.

Prima minciună: sexul atribuit la naștere

În primul rând, mă frapează că folosește expresia „sexul atribuit la naștere”. Sexul nu este atribuit la naștere, sexul este stabilit la concepție și este recunoscut la naștere, dacă nu mai devreme. Dr. McNamara pretinde că opiniile sale se bazează pe știință, dar a afirma că sexul este atribuit la naștere este lipsit de orice bază științifică. Limbajul său induce în eroare oamenii, în special copiii, să creadă că bărbatul și femeia sunt denumiri arbitrare și că se pot schimba. Pur și simplu nu este adevărat!

“Tratamentele” de gen asupra minorilor, interzise în multe țări

Dr. McNamara susține că intervențiile sociale și medicale sunt singurele tratamente bazate pe dovezi și că dovezile științifice arată că acestea salvează vieți. Ea ne avertizează că „fără ele copiii se vor sinucide”. Ei bine, un număr din ce în ce mai mare de țări au interzis efectiv „îngrijirea” la care se referă domnia sa și, slavă Domnului, nu a existat niciun val de sinucideri sau alte catastrofe de sănătate mintală.

În urmă cu trei ani, Finlanda a impus limitări stricte asupra intervențiilor medicale pentru minori. Suedia a făcut același lucru, după ce s-a descoperit că o fată de 14 ani avea osteoporoză și fracturi ale coloanei vertebrale din cauza blocantelor de pubertate. O anchetă a concluzionat: „Riscurile tratamentelor anti-pubertate și ale tratamentelor hormonale pentru cei sub 18 ani depășesc în prezent posibilele beneficii”.

Marea Britanie a efectuat o analiză și a calificat dovezile ca „foarte slabe”. De asemenea, au plasat restricții severe asupra „îngrijirii” pe care Dr. McNamara o numește „salvatoare de vieți”. Și Norvegia a analizat datele și a făcut schimbări similare în politică. Academia Națională de Medicină din Franța a avertizat: „Trebuie să se acorde o mare prudență medicală copiilor adolescenți, având în vedere vulnerabilitatea acestei populații și numeroasele complicații nedorite, chiar grave, pe care le provoacă aceste terapii”. Medicii din Noua Zeelandă și Australia au publicat declarații similare. Sugerează Dr. McNamara că toate aceste țări resping tratamentul bazat pe dovezi și își expun copiii la riscul sinuciderii?

În ceea ce privește acest punct de vedere, expertul în gen din Finlanda, Dr. Rita Caltiela, a declarat: „Este o dezinformare intenționată, a cărei răspândire este iresponsabilă”. Toate cele șapte țări și, bineînțeles, și Florida, au ajuns la concluzia: „Copiii nu au nevoie să le fie întreruptă dezvoltarea, fetele nu au nevoie să li se oprească menstruația și să li se facă vocea mai joasă, iar băieții nu au nevoie să le crească sâni. Ceea ce le trebuie este psihoterapie.”

Am și alte obiecții la mărturia d-nei dr. McNamara. Aceasta insistă că poziția sa, doar a sa, reprezintă îngrijire medicală standard. Ceea ce nu vrea să știți este că nu există niciun standard, există o dezbatere, o dezbatere aprigă, iar de partea opusă ei se află figuri proeminente precum Stephen Levine, Kenneth Zucker, Paul McHugh și James Cantor, printre alții. Acești doctori sunt giganți în domeniu, au tratat pacienți transsexuali, au adunat date și au publicat lucrări despre ei și nu vreau să fiu nerespectuoasă, dar asta încă de dinainte ca Dr. McNamara să se fi născut. Ideea este că acei clinicieni veterani și alții, care au înțelepciune și experiență, sunt ignorați pentru că nu sunt de acord cu narațiunea actuală. Ei se opun intervențiilor medicale din același motiv pentru care se opun și acele șapte țări.

Nu există nicio dovadă de beneficii pe termen lung, dar există dovezi că dăunează. Voi încheia citând-o pe Jamie Reed, curajoasa denunțătoare de la clinica de gen pentru copii din Saint Louis. Cred că acel spital primește finanțarea pentru educația medicală despre care discutăm astăzi. Ea a spus că medicii de la acea clinică au spus: „Construim avionul în timp ce zburăm cu el.” Construim avionul în timp ce zburăm cu el! Așa au descris tratamentul de la clinica lor de gen. „Prețioșii noștri dolari din taxe nu ar trebui să sprijine un experiment atât de periculos.”

Mulțumesc!

 

Preluare chilieathonita.ro

01-02-2024
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu