Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noi. PROMOTIINr. vizualizari: 320

Vindecarea creierului - Anthony William (CARTE)

Tags: vindecare;
Vindecarea creierului - Anthony William (CARTE)
 

Prezentare Vindecarea creierului:

 

Cartea a șaptea din seria Medium Medical. Protejează-ți creierul înainte de a fi prea târziu Dacă te afli în căutarea unor soluții pentru bolile creierului, afecțiunile neurologice sau psihice, vei găsi, în sfârșit, răspunsurile, în această carte. Fie că te afli abia la începutul călătoriei tale sau că deja ai vizitat diverși neurologi, medici interniști și specialiști în medicina funcțională, a sosit timpul să descoperi în sfârșit cauzele reale ale suferințelor tale, să te vindeci și să lași în urmă suferința. 

ADHD Amețeli și probleme de echilibru Anxietate, Autism, Boala Alzheimer, Boala degenerativă a sistemului nervos autonom, Boala implanturilor mamare, Boala neurologică Lyme, Boala Parkinson, Burnout, Ceață mintală, Convulsii, Demență, Dependențe, Depersonalizare, Depresie, Dificultăți de învățare, Dureri articulare și musculare, Dureri de cap, Efecte pe termen lung ale COVID-ului, Encefalomielita mialgică / sindromul oboselii cronice, Encefalopatie, Fibromialgie, Furnicături și amorțeală, Gastropareză, Greață misterioasă, Hiperhidroză, Hipertensiune intracraniană, Inflamarea creierului, Insomnie, Instabilitate emoțională, Leziuni cerebrale, Lupus, Luxații repetate, Meningită, Migrene, Neuropatie, Nevralgie, Nevralgie de trigemen, Paralizia Bell, Probleme ale nervilor cranieni, Probleme ale nervilor vagi, Psihoză, Scleroză laterală amiotrofică, Scleroză multiplă, Sindromul Cushing, Sindromul Guillain-Barré, Sindromul picioarelor neliniștite, Sindromul tahicardiei ortostatice posturale (POTS), Sindromul Tourette, Temeri misterioase, Ticuri și spasme, Tinitus, Tremurături, TSPT, Tulburare bipolară, Tulburare obsesiv-compulsivă (TOC), Tulburarea de mânie cronică, Tulburări alimentare, Tulburări de concentrare și de focalizare, Tulburări de personalitate, Tumori și chisturi cerebrale, Vertij.

„Anthony William are un dar de la Dumnezeu, pe care familia noastră l-a putut experimenta la prima mână. După ani întregi în care medicii pe care i-am consultat nu au reușit să diagnosticheze, să identifice sau să explice problemele gastrointestinale de care suferea copilul nostru, expertiza și intuiția lui Anthony ne-au ajutat nu doar să identificăm cauzele problemei, ci – încă și mai important – ne-a oferit protocoale precise a căror aplicare s-a dovedit a fi un catalizator neprețuit pentru vindecarea, recuperarea și fericirea fiicei noastre. Pentru un părinte nu există dar mai minunat decât sănătatea copiilor lui. De aceea, îți vom rămâne veșnic recunoscători, Anthony, pentru harul tău minunat. Îți mulțumim pentru timpul și energia acordată, pentru călăuzirea și confortul pe care ni l-ai oferit de-a lungul unei călătorii care nu a fost deloc ușoară, și îndeosebi pentru recuperarea stării de sănătate a fetiței noastre, dar și a altor membri ai familiei.”— Dwayne „The Rock” Johnson și Lauren Hashian

Detalii despre carte / COMANDA

24-01-2024
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu