Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Sfânta Tradiţie şi ereziileNr. vizualizari: 230

Eu nu suport sa dau bani la popi - Neo-Ortodoxia

Tags: erezii;

 

– Eu nu suport să dau bani la popă, adică ei ar trebui să facă asta gratis, doar vorbesc de Dumnezeu, sunt oamenii lui Dumnezeu… Şi oricum toate babele alea în Biserică şi mirosu’ ăla de tămâie…Nu pot să stau acolo. Asta cu Dumnezeu mi se pare oricum o idee învechită.

Daaaar te duci la conferinta despre Conştiinţa totală de sine, despre Iubirea din inima ta, despre Vibraţia universului,  despre Conexiunea energetică cu lumina cosmică, despre Experienţa mistică a meditaţiei şi plăteşti bilet de 350/400 de lei.

Păi ce ai făcut, Gigele? În Dumnezeu nu crezi că e învechită treaba, adică e cu cărţi d-alea vechi, cu spovedanie, cu lumânări, cu tămâie….chestii învechite, dar te duci să vorbească unu’ la microfon (şi te cheamă şi pe tine să spui ce experienţe ai trăit, ce ar trebui să faci, etc….seamănă mult cu spovedania, nu?) şi despre cum are o stare de împlinire când se conectează cu vibraţiile din univers şi aprinzi beţişoare parfumate ca să poţi să stai cu ochii închişi şi să te conectezi şi tu cu cine ştie ce mare spirit al universului energetic dubios….care vibrează cu Sfinxul şi Babele (în definitiv nişte pietre, frate, pietre…). 

Nu mai pupi Moaşte că asta e pentru babe, dar freci lumea pe spate ca să te poti conecta, stai cu palmele în sus prin cine ştie ce locuri, că simţi tu că acolo te încarci şi îmbrăţişezi copaci, pietre, nu mai stai în genunchi, te întinzi pe jos ca să primeşti iubirea planetei. Trainerul ala nu mai e dubios, nu mai e ca popa…pe interes….ăla o face pentru tine, te ajută să conectezi chakrele şi … cardul prin plata online. 

Şi nu mai asculţi ce vorbeşte popa o jumătate de oră despre diavol şi Dumnezeu, asculţi pe Igor/Feodor/David cum povesteşte 6 ore despre vampirii energetici întâlniţi care îţi fac rău şi nu te lasă să vibrezi la frecvenţe înalte, şi despre cum să stai şi să asculţi pietrele, frunzele, copăceii, gărgăriţele, să te conectezi la univers şi să te încarci cu energie pozitivă din zâmbetul copiilor, punându-le mâna pe cap (şi ăia brusc încep să plângă şi să se uite urât la tine). 

Popa vorbeşte tâmpenii când spune că trebuie să îţi iubeşti semenii ca pe tine însuţi, dar trainerul e foarte open-minded când spune că trebuie să acceptăm pe toată lumea şi să transmitem numai iubire în univers că asta vom primi înapoi. Ce adevăr grăieşte domnu’ trainer, nu m-am gândit la asta!

Hai că te-ai tâmpit definitiv…pardon, conectat! Dar eşti un tâmpit modern şi super vibraţional! Deci n-am să îţi spun ,,Doamne ajută!”, am să îţi urez ,,să vibrezi conectat la cele mai înalte sfere energetice primind înapoi ceea ce dai în acest univers cosmic plin de fiinţe iluminate şi karmice!”, că asta nu e penibil. - Alex  Andru, Sursa: Facebook – Teodor Ciurariu

 

Neo - Ortodoxia - Preot Ioan Istrati

Pentru edificarea noii ordini mondiale globaliste, trebuie dat afară Dumnezeu din creație. Pe diavol îl arde cumplit prezența lui Dumnezeu și a oamenilor Lui. Biserica Ortodoxă e singurul spin în fața noului antihrist, căci propovăduiește familia, credința, viața, nașterea de prunci, fecioria, abstinența, virtutea, trezvia, moralitatea, umanitatea, viața veșnică.

Globalismul vrea exact opusul: concubinajul, necredința, sincretismul, avortul, moartea, păcatul legiferat, desfrânarea, patima, somnolența tâmpă, transumansmul, imoralitatea, iadul.

E un război pe viață și pe moarte pentru sufletele oamenilor, anesteziate cu plăcere, comoditate, abundență, pentru a fi ucise veșnic de demonul mâncător de oameni.

Pentru clădirea acestei anomalii antihristice, profeții noii ordini au nevoie de o neo-ortodoxie: sincretică, universalistă, ecumenistă, diversă, tolerantă, globalistă.

Trebuie eradicate dogmele, conștiința păcatului, a demonului, vina, pedeapsa, responsabilitatea pentru moarte, noțiunea de crimă.

Statele infernale au nevoie de popi docili, benevolenți, ritualiști, inclusivi, toleranți cu mizeria, filosofarzi ai nimicului, gongorici aliturgici, judecători aspri ai Jertfei, vrăjmași ai ascezei, cu dispreț față de canoane, zâmbitori, obsedați de fațadă, atârnați politic prin donații.

Spovedania e o suliţă înfiptă în inima păcatului. Trebuie terfelită, înlocuită cu surogate, compromisă prin popi pofticioși, edulcorată, extirpată de lacrimi și de durerea uciderii aproapelui.

Împărtășania e uciderea morții veșnice prin Sângele lui Dumnezeu. Ea trebuie amânată, dată în lingurițe de plastic care se aruncă, golită de sens, compromisă de frică cretină de virusuri, decăzută la statutul de simbol, ca la “frații” protestanți.

Botezul e intrarea în Împărăția lui Dumnezeu. El trebuie descărnat de scufundare, împopoțonat cu ursuleți, vociferat și acoperit de mieunat de minijoupe, ori respins de-a binelea de idolatrii raționalismului găunos.

Cununia ca unire în Dumnezeu între bărbat și femeie prin iubire născătoare de prunci trebuie parazitată de uniuni sodomice, de perversiune ființială, de surogate pătimașe, de obsesia transformării ființei umane în organ sexual.

Preoția ca legătură de Sânge cu Dumnezeu în Taine trebuie terfelită, atacată mereu, ridiculizată, lipită de obsesia banilor, omorâtă prin defăimare și lipsă de vocație.

Monahismul ca jurământ al Evangheliei trebuie eradicat, umplut cu venetici fără vocație, decapitat de elite duhovnicești, golit de duhovnici mari, nu mai zic…

Să rămânem până la moarte în vechea Ortodoxie.

08-06-2023
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu
Roat? Gigel - 12-07-2023:

Dar Gigel ce vină are?