Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noi. PROMOTIINr. vizualizari: 738

Cremă nutritivă de mâini, 100 g - *** (Naturiste)

Tags: produse naturiste;
Cremă nutritivă de mâini, 100 g -   *** (Naturiste)
 

Prezentare Cremă nutritivă de mâini, 100 g:

 

Crema nutritivă de mâini Nera Plant cu ulei de măsline, afine și isop are o textură fină, care pătrunde în profunzime, hrănește și regenerează pielea, lăsând-o moale și catifelată.

Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale.

Cum acţionează?

Uleiurile organice de măsline și cocos hrănesc și calmează pielea, acționând în sinergie cu extractele de afin, isop și lucernă care conferă pielii un putenic efect nutritiv și reparator. Vitamina E și uleiul esențial de roiniță completează acțiunea produsului cu efectul lor antioxidant. Pielea uscată a mâinilor se regenerează, devine catifelată, moale și fină, iar efectul persistă chiar și după spălare. Formula fină și ușoară se absoarbe foarte repede și nu lasă urme grase pe piele.

Pentru ce se recomandă?

Cu uleiuri organice de măsline și cocos, cu extracte de lucernă, afine și isop, delicat parfumată cu roiniță și tuberoze, Crema nutritivă de mâini Nera Plant este alegerea cea mai potrivită pentru îngrijirea zilnică a mâinilor pe tot parcursul anului.

COMPOZITIE: Apă distilată (Aqua), ulei de măsline (Olea Europaea Fruit Oil), ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil), Glicerină (Glycerin), Glyceryl Stearate, Methyl Glucose Sesquistearate, provitamina B5 (Panthenol), gumă guar (Cyamopsis Tetranogloba Gum), alcool benzilic (Benzyl Alcohol), acid benzoic (Benzoic Acid), acid sorbic (Sorbic Acid), Parfum, extract de afin (Vaccinium Myrtillus Fruit Extract Powder)*, extract de isop (Hyssopus Officinalis Extract Powder) *, extract de lucernă (Medicago Sativa Leaf Powder*), ulei esențial de roiniță (Melissa Officinalis Leaf Oil), alantoină (Allantoin), vitamina E (Tocopherol), acid lactic (Lactic Acid), Geraniol**

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică.

** componente ale uleiurilor esențiale

Proprietăți ingrediente

Uleiul extravirgin de măsline este bogat în vitaminele A, D, E şi K. Protejează pielea de deshidratare și ameliorează semnele de îmbătrânire a pielii. Conține scualene, compuși fenolici, fitosteroli și vitamina E. Emolient și nutritiv, el hrănește pielea în profunzime și echilibrează sistemul natural de hidratare al pielii. Este un bun antioxidant, protejează împotriva acțiunii nefaste a radicalilor liberi, reduce efectele îmbătrânirii, roșeața și iritațiile. Este un ulei foarte blând, bine tolerat și de pielea cea mai sensibilă, având acțiune fortifiantă și asupra unghiilor.

Uleiul de cocos, aplicat pe piele, o lasă mătăsoasă, hrănită și hidratată. Uleiul de cocos presat la rece, nerafinat și nedezodorizat păstrează principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. În special pielea uscată, descuamată sau aspră beneficiază de virtuțile acestui ulei exotic, de asemenea și părul uscat, tern, deteriorat sau indisciplinat. Uleiul de cocos contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii.

Glicerina este un agent hidratant care facilitează reținerea apei în țesutul cutanat. Are acțiune emolientă și catifelantă și ajută pielea să devină mai suplă și elastică.

Uleiul de floarea-soarelui conține vitaminele A și D, calciu și fier.  Este apreciat pentru proprietățile sale emoliente. Ajută la vindecarea rănilor proaspete și a arsurilor ușoare.

Glyceryl stearate este un emulsifiant de origine vegetală ce contribuie la stabilitatea și vâscozitatea emulsiilor, conferă o textură frumoasă, penetrantă și non-grasă. Această substanță este aprobată ca ingredient în cosmeticele bio deoarece formează compoziții stabile, cu textură fină și frumoasă, și este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Methyl glucose sesquistearate este un emulsifiant de origine vegetală, cu acțiune emolientă, aprobat ca ingredient în cosmeticele bio.

Provitamina B5 sau panthenolul este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant și antiinflamator asupra pielii. Este un bun cicatrizant, promovează epitelizarea și repararea leziunilor, favorizând astfel vindecarea acestora și accelerarea regenerării pielii. În plus, crește nivelul de hidratare și are efect antiinflamator.

Guma de guar este un gelifiant și stabilizator de origine vegetală obținut din boabele unei plante leguminoase - Cyamopsistetragonolobus (fasolea de guar) - cu ajutorul căruia se pot forma geluri fluide sau compacte.

Alcoolul benzilic este un ingredient aromatic, dar și conservant.

Acidul benzoic este un antiseptic folosit pentru proprietățile sale de conservant.

Acidul sorbic are rol de conservant, acționând eficient împotriva fungilor.

Yassmin Tuberose (Parfum) este compus aromatic concentrat, complet natural, de origine vegetală, fără ingrediente de sinteză, fără conservanți, obținut din uleiuri esențiale și fracțiuni izolate de uleiuri esențiale (compuși obținuți prin distilare fracționată) și substanțe aromatice extrase din materii prime vegetale. Are un miros dulce-floral, cald și intens. Are note de iasomie, împletite cu tuberoze și neroli.

Extractul de frunze de Afin are acțiune antiinflamatoare, antioxidantă, capilaro-protectoare, tonică și emolientă. Este indicat în cazul iritațiilor cutanate, în vederea reducerii pierderii de apă transepidermală.

Extractul de Isop este recomandat pentru acțiunea lui antiseptică, cicatrizantă, tonică și antiinflamatoare și este de ajutor în cazul dermatitelor, pielii iritate sau rănilor.

Extractul de Lucernă are efect antioxidant, vascularo-protector și susține creșterea sintezei de colagen solubil. Este recomandat pentru toate tipurile de ten, cu precădere pentru întreținerea tenului matur, previne îmbătrânirea prematură și stimulează microcirculația de la nivelul pielii.

Uleiul esențial de Roiniță este un bun antiinflamator, tonifiant cutanat, reparator, ușor cicatrizant și are acțiune antioxidantă asupra pielii mature sau ridate. Are un miros plăcut, citric.

Alantoina este o biocomponentă de origine vegetală obținută din Tătăneasă, cu efect de regenerare și reparare a pielii. Ea contribuie la sinteza colagenului, accelerează vindecarea și protejează pielea de factorii iritanți. Ajută la îmbunătățirea confortului și calmarea pielii după expunerea la soare, a structurii pielii afectate de acnee, cicatrici și arsuri și la ameliorarea inflamațiilor cutanate.

Vitamina E este un antioxidant puternic, foarte util în compozițiile cosmetice care conțin ingrediente cu potențial oxidativ. Este benefică pentru piele ca activ anti-aging, regenerator și protector. Vitamina E poate reduce riscul de inflamații și tumori prin neutralizarea radicalilor liberi.

Acidul lactic este un produs de origine naturală, obținut prin fermentarea glucozei. Este folosit în compoziții cosmetice pentru ajustarea pH-ului și are o acțiune eficientă asupra pielii și firului de păr. Îmbunătățește hidratarea cutanată.

Detalii despre carte / COMANDA

16-12-2020
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu


CARTI/produse despre:
Produse Naturiste,