Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
ACTUALITATEA religioasăNr. vizualizari: 973

PAȘAPORT DIGITAL SPRE SCLAVIE

Tags: cip; digital; Big Brother; noua ordine mondiala;
 

NOUA NORMALITATE va restricționa accesul la călătorii și evenimente nevaccinaților și netestaților. China propune codul de bare QR la nivel GLOBAL pentru combaterea pandemiei. Președintele chinez Xi Jinping a propus utilizarea unui sistem global de cod QR pentru a permite deplasarea transfrontalieră a persoanelor în timpul pandemiei de coronavirus. Adresându-se sâmbătă seara la summit-ul  G20, Xi a spus că un mecanism global care implică recunoașterea reciprocă a certificatelor de sănătate, inclusiv rezultatele testelor de acid nucleic sub formă de coduri QR, ar putea fi utilizat pentru a permite călătoriile transfrontaliere, informează SouthChinaMorningPost.

Codurile QR sunt coduri de bare care dețin informații care pot fi scanate și citite de smartphone-uri. Acestea sunt utilizate pe scară largă în China, dar nu este clar dacă și alte țări ar vrea să se înscrie într-un astfel de sistem ca modalitate de testare și urmărire a oamenilor. O încercare de a introduce un sistem „global” bazat pe cod QR, conceput pentru a restabili călătoriile globale, a fost deja făcută la Forumul Economic Mondial (WEF). Același care zilele trecute a readus pe tapet planul Marii Resetpri. FEM a promovat activ aplicația „CovidPass”, despre care susține că ar fi un „pașaport de sănătate” extrem de sigur.  Permisele digitale de „acces” sunt o componentă cheie a programului Forumului Economic Mondial pentru a transforma radical fiecare aspect al vieții, dar cu siguranță nu într-un mod pozitiv. Noua schemă digitală de pașapoarte de sănătate „Common Pass”, susținută de FEM, și care a primit finanțare inițială de la Fundația Rockefeller, a fost experimentată pentru prima dată în octombrie, pentru pasagerii care călătoresc din Marea Britanie în SUA.

Ulterior, premierul englez anunța că guvernul britanic este pe punctul de a elabora un plans „pentru a adăuga certificatele de vaccinare Covid-19 la un pașaport digital de sănătate” pentru a permite revenirea suporterrilor pe stadioane. Încercările de a introduce „pașapoarte de sănătate” sau de a „supraveghea” capacitatea oamenilor de a se deplasa, de a lucra sau de a participa la anumite evenimente, în funcție de un vaccin anti coronavirus, au fost criticate de mai multe state. Fostul secretar al sănătății din Marea Britnie, Jeremy Hunt, a fost acuzat recent că promovează „permisele de sclavie” după ce a cerut teste în masă și pașapoarte de sănătate în Marea Britanie. Jeremy Hunt ar vrea ca britanicii să facă un test lunar de coronavirus, cu un rezultat negativ care să le ofere „permise de libertate”. Ideea i-a scandalizat pe unii comentatori, care au numit-o „orwelliană”. Înt-un editorial din The Times, Hunt a spus că țara are nevoie de un „plan B” sub formă de teste lunare pentru întreaga populație, cu libertatea trăirii unei vieți normale acordată DOAR celor care au rezultate negative. Pe Twitter, mii de oameni l-au acuzat pe Hunt că promovează „fascismul”. - Activenews

Marea Britanie pregătește PAȘAPORTUL VACCINĂRII. La evenimente publice vor avea acces doar vaccinații cu COD QRÎn vreme ce Marea Britanie intră în a treia săptămână a celui de-al doilea lockdown național, guvernul de la Londra elaborează planuri pentru un cod digital care să permită oamenilor să participe la evenimente publice doar în funcție de administrarea vaccinului COVID-19. Potrivit The Telegraph, persoanele care se vor vaccina anti COVID-19 „ar putea primi coduri QR pe ​​telefoanele lor mobile pentru a le permite accesul la marile evenimente culturale și sportive”, după cum arată propunerie prezentate în guvern.

Surse guvernamentale sugerează că „persoanele care sunt vaccinate ar trebui să primească o formă de certificare a imunității”.  Mai mult, se vehiculează deja ideea vaccinării obligatorii pentru cei care urmează să participe la Olimpiada din 2021 de la Tokyo. „Gândiți-vă că există unele țări în care, înainte de pandemia de Covid, copiii nu puteau avea  acces la o creșă de stat decât dacă erau incluși în programul standard de imunizare”, a declarat un minstru, citat de ziarul birtanic, care crede că o astfel de decizie ar „încuraja mai mulți oameni să se vaccineze”. Un alt membru al guvernului ar fi adăugat: „O modalitate ar fi ca acele persoane care au fost vaccinate să poartă un fel de cod QR sau un certificat de imunitate care să arate că au fost testate”. Primele pașapoarte digitale care înregistrează starea vaccinărilor COVID au fost deja eliberate. CommonPass a fost lansat în octombrie și permite pasagerilor companiilor aeriene să scaneze un cod QR pentru a avea dovada istoricului vaccinării. CommonPassa fost dezvoltat de Proiectul Commons cu ajutorul Forumului Economic Mondial (WEF), sub a cărui îndrumare liderii guvernamentali și corporatiști se reunesc anual la summitul de la Davos.

 

Citiți și: Profețiile Părintelui Justin Pârvu se împlinesc azi: Veți fi căutați și în crăpăturile pământului pentru vaccinare și acte biometrice. Să nu le acceptați! Național: Cine nu se

 

23-11-2020
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu