Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente, Apeluri, PromoțiiNr. vizualizari: 138

A apărut primul numar al Revistei Ghid filantropic a AFOS

Tags: filantropia;
 

Ghidul Filantropic, inițiativă a unor tineri inimoși, apare sub egida AFOS și se dorește a fi o sursă competentă de informare și un liant între furnizorii și beneficiarii de sprijin de tip social-filantropic. Este un cadru de prezentare a activității diferitelor asociații de binefacere din comunitatea sibiană și va supune constant atenției un caz special al unui copil, al unei familii, al unei persoane adulte singure, care se află într-o stare de vulnerabilitate în ceea ce privește mai cu seamă starea de sănătate.

Pe lângă strângerea de fonduri necesare soluționării favorabile a unei astfel de situații dificile de viață, Ghidul filantropic vă propune un parteneriat și lansează o invitație deschisă tuturor celor care activează în acest delicat domeniu, plin de încărcătură sufletească, dar și plin de bucurie a faptei bune și a împlinirii poruncii celei mari a iubirii și a milosteniei. Activitatea dvs. poate fi mai bine făcută cunoscută în paginile ghidului, care va reuni laolaltă oameni și informații utile, precum și articole din actualitatea socială, duhovnicească, bisericească, istorie și artă.

Dorim să consolidăm unitatea și colaborarea asociațiilor, comunităților creștin-ortodoxe, parohiilor, centrelor și așezămintelor sociale și misionare, a grupurilor de formare, și să facilităm inter-relaționarea celor care doresc să ofere sprijin, să se implice constant sau punctual.

Fiți așadar, parte a acțiunilor filantropice care oferă dragoste, mărturisind credința în Dumnezeu, lucrătoare prin iubire, luptând pentru viața aproapelui, pentru o lume mai bună și dreaptă!

Donația voastră poate salva o viață!

 

Contact:

Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu
Adresa: Sibiu, str. Dealului, nr.13
Telefon/Fax: +4 0269 213 052
Email: biroul_social_aors@yahoo.com
facebook/aorsibiusocial
15-09-2020
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu