Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente, Apeluri, PromoțiiNr. vizualizari: 8362

Pelerinaj în Ucraina (mai 2013)

Agentia de Turism MIRCDIA TUR Fagaras
Tags: pelerinaj; Ucraina;
Pelerinaj în Ucraina (mai 2013)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ziua I:   plecare  din BRASOV, din parcarea de la Aula Universităţii - cazare  la man. Banceni
Ziua II:  M-rea Boian, plecare spre Kiev,  vizitarea M-rii Goloseivo si cazare.
Ziua III:  Vizitarea M-rii Lavra Pecersca (vizitarea peşterilor Sf. Antonie si Teodosie unde se afla mai mult de 100 de Sf. Moaşte si câteva biserici din Lavra); M-rea Vedenscaia (moaştele Sf. Olimpiada si Sf. Dimitria, închinare la icoana Maicii Domnului imprimată pe sticlă ”Priveşte smerenia”;  M-rea Pocrovsc (moaştele Sf. Anastasia);  M-rea Florovstc (moaştele Sf. Elena);  o croazieră cu vaporul pe Nipru plimbare prin oraş ; (6 euro) - manastiea Goloseivo.
Ziua IV: Vizitarea M-rii Kitaevo;  participare la Sf. Liturghie la M-rea Sf. Treimi (se afla în grădina botanică si închinare la moaştele Sf. Iona);  M-rea Sf. Mihail (cu peşterile si osemintele de la Zverenetc);  oraşul Cernigov, unde vizităm M-rea Eletc (se afla icoana Maicii Domnului ”Eletcaia”);  vizitarea catedralei cu moaştele Sf. Lavrentie, Sf. Filaret, Sf. Teodosie;  cazare la M-rea Goloseivo.
Ziua V:   Vizitarea M-rii Teofania  si participare la Sf. Liturghie;  Vizitarea M-rii Koretsk, Schitul Sf. Ana (aici se poate face baie în lacul tămăduitor);  cazare la Poceaev.
Ziua VI:  Vizitarea Mănăstirii, închinare la moaştele Sf. Iov si Sf. Amfilohie, închinare la icoana si la urma Maicii Domnului, Vizitarea Cimitirului si Schitul Mănăstirii, cazare la M-rea Banceni
Ziua VII: la ora 02.00 participare la Sf. Liturghie apoi la 04.30 pornire spre frontieră - sosire in Braşov in cursul serii.
 
Tarif 150 de euro
Tariful include
- Transport cu autocarul din Braşov cu toate excursiile prezentate cu exceptia croazierei care este optionala-6 eur /pers 
- 6 nopţi cazare :2 nopţi la man. Banceni, 3 nopti la Kiev m-rea Goloseivo ;
- 1 noapte la man. Poceaev
Tariful nu include -15euro /pers –diverse taxe –vamale si servicii ghid in limba romana translator in rusa
 
Additional Info
- Perioade: 15.05 - 21.05.2013 21.07 - 27.07.2013  
                     31.08 - 6.08.2013  /  16.09 - 22.09.2013
- Ora de plecare va fi comunicata cu 3 zile inainte de plecare, dar in principiu plecarea se va face de dimineaţa, intre 6.30-7.00, astfel incat sa se poate face trecerea vămii si seara cazarea la manastire, fără sa fim nevoiţi sa petrecem noaptea pe autocar.
- Locul de îmbarcare este parcarea Aulei Noi  a Universităţii Transilvania - zona centru civic (vis-a-vis de restaurantul Ceasu Rău).
 
INFORMATII UTILE PENTRU PELERINAJ  UCRAINA
 
·       Pelerinajul  se desfasoara pe teritoriul UCRAINEI care este ortodoxa pe stil vechi .
·       De aceea  trebuie sa tinem cont de sfaturile insotitorului din Ucraina si de regulile manastirilor pe care le vom  vizita, avem posibilitatea de a participa la Sf. LITURGHIE si de a ne impartasi .
·       Cazarea se face la manastiri in camere de 4-5 locuri, iar ţinuta este obligatorie de pelerinaj: fusta, capul acoperit, incaltaminte comoda.
·       De-a lungul traseului vor fi locatii in care se va putea servi o masa calda  contra cost (echivalentul a 3-4 euro/pers).
·       Cheltuielile personale, pomelnicele se vor face in moneda nationala – grivine – pentru acesta veti putea schimba 1euro (10grivine), 1dolar (8grivine) la casele de schimb valutar indicate de insotitor.
·       Documente de calatorie – pasaport – valabil inca 6 luni dupa incheierea pelerinajuluisi asigurare de calatorie (se poate incheia si la agentie) 
 
·       SUGESTIECINE DORESTE SA AJUTE MANASTIRILE ROMANESTI –POATE DONA CARTI RELIGIOASE din seria: Ne vorbeste Pr. Cleopa;  Arsenie Papacioc, Par. Iustin Parvu;  Vietile Sfintilor, Psaltirea, SF. Evanghelie, Biblia, carti de rugaciune, carti religioase pentru copii IN LIMBA ROMANA (este mare nevoie deoarece nu au de unde sa le procure )
 
Nicoleta Bentia
SC MIRCDIA TUR SRL FAGARAS
TEL : 0268/ 210455;  216166
FAX : 0268/ 216166
Mobil: 0733 022669;  0733 022667
email:  mircdiatur@yahoo.com          
21-02-2013
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu