Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noi. PROMOTIINr. vizualizari: 1024

Preotul ortodox în veacul XXI - Marius Vasileanu (CARTE)

Tags: preoti;
Preotul ortodox în veacul XXI - Marius Vasileanu (CARTE)
 

Prezentare Preotul ortodox în veacul XXI:

Cine? Un numar de 27 de contributori, specialisti recunoscuti in domeniile lor de activitate. Multi dintre ei poarta delicatul si dificilul titlu de „intelectual publici: Varste diferite, profesiuni diferite. Ceea ce-i uneste pe toti este atentia sigrija acordata ortodoxiei si Bisericii Ortodoxe.

De ce? Pentru ca vremurile se schimb a cu o repeziciune mai mare decat credeam. lar odata cu ele si „profesiunea" de preot (cu ghilimelele de rigoare). Una dintre cele mai grele si delicate din lume, fiind bazata pe o chemare launtrica si exigente de tot felul, greu de inteles si acceptat pentru lumea secularizata din jur.
Despre ce? Asa cum o arata si titlul, despre preot si provocarile grozave ale timpului prezent si viitor, de la (bio)etica la noile tehnologii, de la probleme de pastoratie la comunicare publica. Toate acestea - si inca multe altele - la un loc.
Cum? Termenul cel mai important ar fi dragostea. Urmata de atentie si ingrijorare. Si multa speranta, marturisita direct sau nu, in faptul ca Biserica (si slujitorii sai, preotii) va sti sa depaseasca victorioasa aceste talazuri ale vremurilor.
Pentru cine? Pentru toti cei carora le pasa, laici .si slujitori ai Bisericii, deopotriva. Pentru toti cei care mai cred, mai au speranta si vor sa stie pe ce anume este cladita increderea lor.

Mirel Banica

Detalii despre carte / COMANDA

16-08-2019
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu