Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
ACTUALITATEA religioasăNr. vizualizari: 1985

Homo homini sexus

Tags: homosexualitate;
       Gambia nu se prostitueaza. Statele puternice ale lumii conditioneaza ajutorul oferit unor tari din lumea a treia de acceptarea unor comportamente contrare valorilor acelor tari. Statele Unite si Candva Marea Britanie santajeaza Gambia, cerandu-i acestei tari africane sa accepte perversiunile homosexuale. Intr-o replica ferma, presedintele Gambiei le-a transmis acestora: “Daca voi vreti ca noi sa fim necurati pentru ca voi sa ne ajutati, luati-va ajutoarele, vom supravietui... Mai bine mancam iarba decat sa acceptam acest comportament spurcat, care este impotriva lui Dumnezeu, impotriva omului si impotriva creatiei” (link).
(Nota n.: Iată unde s-a ajuns! Europa creştină cere statelor mai sărace să accepte urâciunea spurcăciunii! Iar acestea refuză! Continuând astfel „împărăţia lui Dumnezeu se va lua de la voi şi se va da neamului care va face roadele ei” – Mt.21, 43. Aşa cum s-a luat şi de la Constantinopol).
 
       Un om cu coloana vertebrala. Juan Antonio Reig Plà, episcop romano-catolic de Alcalá De Henares (Spania), a raspuns la atacurile recente ale homosexualilor postand pe situl diocezei marturii ale unor fosti homosexuali - oameni care au abandonat homosexualitatea si au devenit heterosexuali. Mania homosexualilor a fost declansata de afirmatia episcopului cum ca homosexualitatea se poate trata prin terapie. Ca de obicei, homosexualii au tipat „discriminare” si „incitare la ura”. Acum, episcopul a primit peste 100 de scrisori de la oameni care se lupta si au scapat de homosexualitate. "Vreau sa le multumesc celor care mi-au trimis marturiile lor; am vazut in ele mana lui Dumnezeu si am invatat multe din suferinta si sperantele voastre... Cei ce imi scriu contribuie la daramarea zidului de tacere care inconjoara posibilitatea schimbarii si de aceea e important sa le publicam si sa le raspandim!” (link).
In limba romana, marturii ale unor persoane care au abandonat homosexualitatea, precum si informatii despre cauzele homosexualitatii si posibilitatile de tratare pot fi citite pe situl Speranta si vindecare pentru homosexuali. (din Buletinul informativ al Aliantei Familiilor din Romania - Nr. 189, 1 mai 2012)
25-10-2012
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu


CARTI/produse despre:
Homosexualitate