Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noiNr. vizualizari: 713

¤ Anne. Casa cu frontoane verzi, vol. 2 - L.M. Montgomery (CARTE)

Tags: copii; comentariu fake news;
¤ Anne. Casa cu frontoane verzi, vol. 2 - L.M. Montgomery (CARTE)

 

Prezentare ¤ Anne. Casa cu frontoane verzi, vol. 2:

A trecut ceva vreme de când primii cititori ai acestui îndrăgit roman descopereau plini de încântare lumea lui Anne Shirley din Green Gables, iar eroina rămâne, până astăzi, unul dintre cele mai iubite personaje din literatura pentru copii – şi pe bună dreptate! Nu ai cum să nu rămâi fermecat de fetiţa
vorbăreaţă, cu o imaginaţie atât de vie şi cu o inimă plină de loialitate şi entuziasm. Cititorilor le este uşor să se identifice cu Anne şi să empatizeze cu firea ei plină de dramatism, fie că eroina se află în culmea bucuriei sau în abisul disperării, iar capacitatea ei de a vedea frumuseţea pretutindeni este o sursă continuă de inspiraţie.
Măiestria autoarei în a crea personaje memorabile şi dialoguri realiste fac din „Anne” o lectură uşor de parcurs, iar cei care sunt pregăţiţi să o însoţească pe Anne în călătoria ei plină de aventuri, vor descoperi în ea un partener pe cinste.

Anne este cel mai îndrăgit personaj din operele de ficţiune destinate copiilor, de la nemuritoarea Alice încoace.

Mark Twain

Detalii despre carte / COMANDA

07-12-2018
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu
Radu - 21-01-2019:

Atentie, aceasta carte este pro homosexualitate. Nu voi argumenta aici din considerente de spatiu si timp. Celor care sunt interesati in aflarea Adevarului le recomand sa citeasca recenziile disponibile pe internet vis a vis de acest subiect. Dumnezeu sa ne ajute!

agaton - 22-01-2019:

Frate Radu, ceea ce faci tu se numeste fake news dacă nu argumentezi, dacă nu demonstrezi cu citate. Si dai o imagine negativă pe nedrept atât editurii ce a publicat-o, cât și difuzorilor (multe librării ortodoxe o difuzeză). Am gasit zeci de recenzii și nici una nu scrie ceea ce pretinzi tu, ci din contra, toate sunt laudative și nu în direcția despre care scrii tu.

Asteptăm deci o dovadă, un citat din carte sau volumul și paginile din care reiese acest comportament. Poate să fie o ecranizare, dar în ziua de azi scenariștii interpretează cum vor ca să aibă audiență mai mare. Deci îți zic și eu ție: Atenție!