Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
ACTUALITATEA religioasăNr. vizualizari: 4292

Urâciunea pustiirii tot mai aproape de Biserică

Tags: homosexualitate;
Urâciunea pustiirii tot mai aproape de Biserică
Parlamentul unional promovează homosexualitatea. Pe 24 mai, Parlamentul UE a adoptat o rezoluţie care condamna aşa-zisa “homofobie”. Votul a fost de 430 la 105. Au votat 19 europarlamentari romani, dintre care 18 pentru si doar unul singur (Bodu), împotrivă. Dintre cei care au votat pentru, pe lângă cei de la care te aşteptai să o facă (Renate Weber, Ramona Manescu, Daciana Sarbu, Adina Valean), au votat si cei care te aşteptai sa voteze împotrivă, printre ei Vadim Tudor si Elena Băsescu. Greu de înţeles aceste voturi.
Discriminarea creştinilor în Marea Britanie. O britanică psiholog si-a pierdut licenţa profesională pentru ca a consiliat un homosexual să încerce să-si schimbe orientarea sexuală pentru a fi mai fericit in viaţă. De necrezut!
Republica Moldova se supune jugului unional. Acum nu mai este vorba de jugul Uniunii Sovietice, ci de jugul noii Uniuni, zisă „europeană”. Parlamentarii de la Chişinău au cedat, asemenea celor de la Bucureşti, presiunilor străinilor de la Bruxelles si au adoptat o aşa-zisă „lege pentru egalitatea de şanse”, in fapt o lege prin care practicanţii homosexualităţii sunt protejaţi in manifestările lor de orice oprobriu moral care ar putea veni din partea societăţii. In timpul dezbaterilor legii, autorităţile, pe linia deprinderilor învăţate in timpul primei Uniuni, au descins prin biserici, percheziţionând si căutând pentru confiscare materiale creştine in care se denunţă comportamentul homosexual. Acum, după adoptarea legii, creştinii continua să îşi exprime respingerea faţă de aceasta lege silnică si faţă de politicienii vânduţi care au votat-o, împotriva valorilor si dorinţei poporului. (Buletinul informativ al Alianţei Familiilor din România)

Pe 28 mai, un grup de creştini-ortodocşi din Republica Moldova au organizat o conferinţa de presa. La sfârşitul acesteia, reprezentanţii grupului de iniţiativa au împărţit jurnaliştilor un text care începe astfel: „Comportamentul în situaţia creată din jurul „legii antidiscriminare” a Mitropoliei Moldovei (MM) per ansamblu dă dovadă că în interiorul ei este multă putreziciune care nu are nimic comun cu Biserica…”

 

Acest război de omorâre a sufletului este dus armele manipulatorii ale pseudodemocraţiei, arme ucigaşe de suflet ce poartă masca umană a drepturilor omului, a libertăţii, a egalităţii în drepturi, a societăţii civile de import (inspirată şi finanţată din exterior, ca şi comunismul!), a ecumenismului politic. Viclenia acestor arme e viclenia şarpelui, căci, în deplină libertate, omul este ispitit şi păcălit să aleagă răul ca fiind bun.

Concluzia: Biserica trebuie să facă politică, dar politica ei, nu a partidelor. Atunci când statul ne împinge încet-încet (să nu cumva să ne dăm seama) pe drumul pierzării, atunci când legile devin anticreştine, Biserica, preoţii, credincioşii trebuie să se opună radical, fără compromisuri, iar acest lucru se numeşte apărarea credinţei, dar necredincioşii o vor numi politică.
Dacă nu, sodomia şi toate celelalte urâciuni ale pustiiri vor năpădi şi Biserica, cum a şi început deja. Ca să dăm un exemplu şi de la alţii, amintim cazul Bisericii Evanghelice din Sachsen (Germania) care a decis să ofere preoţilor homosexuali aflaţi într-o relaţie cu o persoană de acelaşi sex dreptul de a locui împreună cu partenerul în casa parohială, dacă întreg consiliul parohial este de acord. (Spiegel Online)
A consemnat Ioan Cismileanu
30-05-2012
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu
Fabian - 02-06-2012:

E fapt foarte grav, caci sub masca legalitatii homosexualii vor face prozelitism si acte de intoleranta ca apoi sa acuze pe altii de...intoleranta. Tipic sectar. Si nu se vor opri aici ci vor cere alte si alte drepturi pana cand cei normali vor fi eliminati din societate, vor fi persecutati ca in timpul comunismului. Istoria se repeta...

Radu - 05-06-2012:

Foarte grav este sa vezi raul drept bine, sa vezi un lucru pervertit ca fiind normal. Inainte nu era normal ca tinerii sa locuiasca impreuna inainte de casatorie, acum e normal sa se sarute doi barbati pe strada. De trebuie sa vada copiii mei doi barbati dereglati mintal care de plictiseala se gandesc sa se sarute in parc? De ce trebuie sa participe profesori de gimnaziu la parade ale homosexualilor? Asa e normal? Vorba poetului: \'unde esti tu Tepes Doamne?\'CARTI/produse despre:
Homosexualitate