Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente, Apeluri, PromoțiiNr. vizualizari: 1547

Apel pentru dreptul la viață. Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!

Tags: copii; viață; avort;
Apel pentru dreptul la viață. Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!

 

La începutul acestei veri, părintele Vasile Antonie Tămaș din Parohia Vâlcele, județul Covasna, a lansat campania: "Un român pentru România. Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!".

Mesajul părintelui, postat sub forma unui video pe Facebook, a atras deja peste 130.000 de vizualizări, și este unul emoționant, care pledează pentru dreptul la viață al pruncilor. Se adresează femeilor însărcinate care se gândesc la avort, încurajându-le și sprijinindu-le pastoral, moral, emoțional, dar și financiar să ducă sarcina la termen.

Părintele a declarat: "Unde ne sunt patrioții?  Unde ne sunt eroii? Ne sunt avortați. Am mai pierdut o țară din lipsa coloanei vertebrale și a demnității. (…) Mă adresez celor care au de gând să avorteze un prunc sau vor să-l lase pradă deznădejdii într-un orfelinat al statului: nu o faceți! Aduceți-l aici și lăsați-l în pragul bisericii mele."

Într-un interviu acordat în exclusivitate agenției de știri Activenews, Părintele Tămaș a declarat că își dorește să colaboreze cu preoți și laici și din alte județe, dar și că dorește să construiască un așezământ pentru creșterea pruncilor salvați de la avort. Ar putea fi un nou proiect de suflet, de felul celui dezvoltat la Valea Plopului de părintele Nicolae Tănase.

"Mi-aș dori ca această campanie să fie preluată de persoane și din alte județe. Idealul este un așezământ pentru copiii abandonați, pentru cei salvați de la avort… Aș vrea ca să vină la mine 1.000 de femei pe zi care să-mi spună: „Părinte, nu avortez dacă-mi promiteți că ma ajutați să am grijă de el”. Nu ar fi nicio problemă. Putem face un bloc cu 10 etaje pentru o bancă trădătoare și nu putem face un bordei pentru un prunc?

Eu pun la dispoziția acestui proiect două hectare de teren. Am decis să colaborez cu niște experți pentru a putea accesa banii din fonduri europene, să vedem dacă putem accesa acești bani. Dacă nu, mă voi baza pe donații și pe sponsorizări.  

Campania nu este doar pentru toată țara, ci pentru toată lumea! Am luat legătura cu preoți din județul Covasna, Caraș-Severin, din Sibiu, din Bistrița-Năsăud și s-au alăturat și ei acestei campanii.

Noi avem nevoie de eroi în viață, nu în morminte. Avem nevoie de eroi pe care să-i formăm noi. Degeaba avem 5 milioane de eroi în morminte, dacă avem 5 milioane de trădători în viață. Erou nu înseamnă să dai cu sabia: înseamnă că dacă ești gunoier să-ți faci treaba bine, să fie strada curată, dacă ești profesor înseamnă să-ți dai silința față de elevi, dacă ești parlamentar atunci reprezintă interesele celor care te-au ales nu ale tale și așa mai departe…"

Pe contul său de Facebook, părintele Tămaș scria că de la începerea campaniei, 11 prunci au fost salvați de la avort, peste 40 de familii sărace au fost ajuatte cu bani, haine, mobilier, iar zeci de viitoare mămici au fost sprijinite moral și financiar.

Iată mesajul părintelui Vasile Tămaș:

"Campania ”Un român pentru România” - realizările din prima lună:

- 11 copii nenăscuți salvați de la avort

- 5 persoane cu diferite boli suficient de grave, susținute financiar

- peste 40 de familii sărace ajutate cu: bani, mâncare neperisabilă, haine, mobilier pentru copii, suport moral și fizic

- câteva zeci de viitoare mame, consiliate și sprijinite în felurite moduri.

Continuăm lupta pentru singura Patrie care ne definește! Mamelor, nu-i avortați, nu-i abandonați, îi creștem noi!

Aștept, în continuare, apelurile dumneavoastră făcătoare de bine, la tel. 0768 901 642

Nimeni nu rămâne neajutat! Vă mulțumesc și vă iubesc!"

 

Detalii și mesajul video sunt disponibile aici:

https://www.facebook.com/tamas.antonio/videos/1022398931129741/

 

07-07-2016
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu