Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Biserica. Neamul. Politica. LumeaNr. vizualizari: 6367

Profeţiile Părintelui grec Elpidie despre al treilea război mondial, războiul lui antihrist

Tags: antihrist; cip;

         Al treilea război mondial va fi împotriva lui Hristos. Antihrist vrea să facă un guvern mondial şi o religie unică, o biserică unică. Cei ce se vor opune (creştinii) vor fi prigoniţi. Musulmanii, ateii, budiştii vor fi lăsaţi să distrugă bisericile creştinilor.

      La început va fi o cădere morală şi financiar-economică a Europei (toate statele vor fi datoare!!!) şi va începe un război economic între statele Europei. După această distrugere a economiei va urma o distrugere a credinţei (religia unică e mult mai uşor de impus în condiţii economice grele). Iar în final vor fi multe războaie locale ce vor culmina cu un război mondial sângeros.

      În condiţii de război, sub legea marţială, este foarte uşor să impui controlul asupra a tot ce mişcă!!! Iar acest lucru se va realiza prin pecetluirea cu cipuri. Pecetluirea nu va fi obligatorie, dar va fi foarte necesară pentru a duce o viaţă „normală”. Acest cip va fi ca un implant aflat în strânsă legătură cu creierul şi cu materialul genetic al omului, şi care, odată implantat, va deveni foarte util (vei recepţiona programele TV, vei putea telefona, vei fi informat despre starea sănătăţii), dar vital (cine îl va scoate va muri). Creştinii nu îl vor primi iar cei ce-l vor primi vor suferi mai mult decât creştinii. Aceasta deoarece Sfânta Împărtăşanie va da creştinilor (cu ajutorul sfinţilor îngeri) puterea de rezista vrăjmaşilor, de a supravieţui.

      Mai e până atunci, dar nu mult. Deja Motorola (filială Google) a brevetat un tatuaj (un sistem integrat ce se aplică pe piele) şi care ajută la transmiterea mai bună a convorbirilor telefonice. In plus, tatuajul, pe baza reacţiilor pielii, funcţionează şi ca un detector de minciuni!

Notă: Mai mulţi părinţi greci consideră că părintele Elpidie se află sub înşelare. Este posibil, dar mai degrabă credem că e vorba de o prezentare mai înflorită a jurnaliştilor.

28-02-2014
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu