Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
ACTUALITATEA religioasăNr. vizualizari: 5799

Eu te-am făcut, eu te omor!

Tags: avort; infaticid; embrion;
Eu te-am făcut, eu te omor!
O nouă monstruozitate îşi arată colţii ameninţând viaţa. De parcă înmulţirea avorturilor nu ar fi fost de ajuns să condamne omenirea în ochii lui Dumnezeu, de ca şi cum legalizarea eutanasiei nu este imorală destul, se vehiculează mai nou „dreptul părinţilor” de a decide asupra vieţii copilului după naştere. Vorbim deja de infaticid!!! Noi, creştinii ortodocşi credem învăţătura Bisericii că viaţa apare chiar din momentul zămislirii, prin binecuvîntarea lui Dumnezeu. Într-o lume anapoda, în care tot mai multe cupluri experimentează infertilitatea, în care procesul de îmbătrânire a populaţiei este accentuat şi pare ireversibil, se trezesc slujitorii răului să pună în pericol de moarte pe nou născuţi. Să nu fie!!
 
Argumentarea ideii groteşti aparţine Melissei Harris-Perry, purtător de cuvânt al televiziunii americane MSNBC (situată în top 3 cele mai bune audienţe şi aservită Casei Albe). A fost făcută publică la sfârşitul lunii iulie 2013. Site-ul Natural News o numeşte pe jurnalista americană drept „purtător de cuvânt al morţii”, întrucât afirmă că viaţa începe atunci când decid părinţii. “Când începe viaţa? Susţin că răspunsul depinde foarte mult de simţământul părinţilor. De un simţământ puternic – nu de ştiinţă”, a declarat Harris-Perry.
 
Conform Natural News , promotorii avortului susţin acum public că este normal ca părinţii să-şi poată ucide copiii de până la 3 ani. Uciderea este promovată sub termenul de “avort post-natal”. Mai este numit şi “avort în al patrulea trimestru“, conform unui sondaj recent susţinut pe străzile Universităţii George Mason, care încercă să afle dacă poate convinge studenţii să semneze o petiţie de legalizare a acestui tip de avort. “Când o sarcină nu este dorită… Este uşor să te gândeşti la balon ca la un bebeluş”, spune Melissa Harris-Perry, insinuând că atunci când sarcina nu este dorită, “balonul” nu este deloc un bebeluş. Este doar o masă de ţesut mort de care te poţi debarasa după bunul plac. Faptul că “balonul” rezultă în naşterea unui copil viu nu este niciodată admis de oameni precum Harris-Perry. Copilul nu este “viu” până nu decizi tu!
 
În Italia şi Australia ideea este, de asemenea, susţinută. Un studiu publicat în Jurnalul de Etică Medicală deduce că nou-nascutii nu au nici un “drept moral la viaţă” şi de aceea nu sunt de fapt “persoane”. Alberto Giubilini, de la Universitatea din Milano şi Francesca Minerva, de la Centrul de Filosofie Aplicată şi Etică Publică din cadrul Universităţii din Melbourne, sunt eroii stângii radicale. Aceştia pledează pentru legalizarea infanticidului sub numele de “avort post-natal”. Cei doi insistă că pruncii nou-nascuţi nu au dreptul la viaţă şi că părinţii pot pur şi simplu “decide” să-şi ucidă copiii pentru tot felul de motive. “În loc să fie persoane, nou-născuţii sunt mai degrabă potenţiale persoane”, scriu autorii studiului.
 
Autorului articolului Natural News comentează: „nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu nu pot accepta, ca om spiritual şi membru responsabil al societăţii, legalizarea uciderii bebeluşilor născuţi vii. O asemenea agendă este josnică şi demonică. Şi faptul că oameni precum Harris-Perry varsă violenţa acestui cult al morţii pe MSNBC – canalul de propagandă al Casei Albe – nu face decât să dovedească şi mai mult ca MSNBC şi-a pierdut orice credibilitate, fiind condus de o reţea ce tolerează prezentatori ce sprijina efectiv uciderea în masă a bebeluşilor din toata America. Există o rautate demonică în această ţară, iar femei malefice precum Melissa Harris-Perry sunt scufundate în ea. Reţelele media mainstream precum MSNBC prosperă pe seama acestei răutăţi, iar forţele distructive ce ocupă acum Casa Alba îşi trag puterea de pe urma ei. Oriunde ai privi, există eforturi de semănare a urii rasiale, de ucidere a nou-născuţilor , de otrăvire a rezervelor alimentare, de lobotomizare chimică a copiilor prin vaccinuri şi înrobire a maselor prin mijloace medicale şi economice.”
  
Pruncii, mai ales fetele, sunt ucise cu sânge rece de mulţi ani în ţările orietale, mai ales China şi India. Organizaţia Naţiunilor Unite estimează că peste 200 de milioane de fete sunt de negăsit din cauza abandonului, avortului sau a uciderii fără milă, chiar de propriile familii, imediat după naştere. Problema face tema unui documentar care se numeşte „It's a girl", realizat de americanul Evan Grae Davis şi vorbeşte prin gura femeilor care sunt victimele culturii din care fac parte.
 
În ţări precum China şi India, motivul genocidului sexual are o motivaţie cu ramificaţii de sute de ani, o puternică încredinţare culturală că băieţii sunt mai valoroşi decât fetele. Băieţii sunt cei care duc numele familiei mai departe, care sunt deţinătorii şi apărătorii averii familiei, băieţii sunt cei care se ocupă exclusiv de ritualurile de înmormântare ale părinţilor. În schimb, după căsătorie, fetele se alătură familiei soţului şi nu mai fac parte din familia de origine. În India, alegerea de a avea un băiat este influenţată puternic şi de sistemul zestrei. Familia fetei este nevoită să plătească familiei băiatului sume mari de bani, aur, terenuri sau alte bunuri ale familiei pentru ca acesta să fie de acord să se căsătorească cu fata. Astfel, costul pe care trebuie să îl suporte o familie în care există două fete este foarte mare, ceea ce face ca cele mai multe familii să aleagă să aibă o fată sau niciuna.
 
Totodată, atât în China, cât şi în India, statul a impus restricţii cu privire la numărul maxim de copii pe care familiile îl pot avea: unul, respectiv doi. Nu este de mirare că după naşterea primului sau celui de-al doilea copil, statul procedează la sterilizarea mamelor imediat după naştere sau chiar obligă mamele să avorteze. Au devenit celebre, dar nu mai puţin şocante, cazurile în care tinerele chineze însărcinate sunt răpite de pe stradă, băgate în dubiţe şi bătute până ce avortează forţat. (www.itsagirlmovie.com.)
 
„Mă adresez ţie, femeie creştină! De ce nu vrei să naşti copii? Nu ai cu ce-i hrăni? Oare nu va avea Dumnezeu grijă de ei? Eşti bolnavă? Dacă avortezi mai rău te vei îmbolnăvi. Eşti săracă? Îti va da Hristos cele de nevoie ca să-i creşti. Eşti ameninţată de bărbat că te lasă? Nu-l asculta la cele rele şi naşte copilul, că poate va ajunge vreun sfânt, prin care să vă mântuiţi toţi din familie.Te temi să nu râdă de tine femeile cele rele că ai doi, trei sau chiar mai mulţi copii? Dar ce vei face când diavolii te vor chinui în iad, pentru omor, împreună cu ele? Te ruşinezi că ai rămas gravidă de fată mare sau fiind fără soţ? Naşte copilul, că, prin ruşinea pe care o pătimeşti, vei scăpa de ruşinea cea mare din ziua judecăţii şi de munca veşnică. Te ruşinezi de oameni că ai rămas gravidă, având peste 35-40 de ani, şi mergi să faci avort? Întoarce-te acasă şi naşte copilul, ca îţi va aduce multă mângâiere şi te va ajuta la bătrâneţe.
 
Vrei să-ţi ucizi copilul la tinereţe, ca să nu ai griji, să te poţi distra mai mult, să placi soţului; pentru că eşti studentă, dar încă nu ai servici, locuinţă şi maşină? Dacă mama ta ar fi gândit la fel, mai erai tu astăzi? Ce este mai scump, raiul sau iadul? Viaţa sau moartea? Averea, maşina, casa sau copilul pe care ţi l-a dat Hristos? Oare nu porunceşte El tuturor părinţilor: Lăsaţi copiii să vină la Mine (adică la viaţă, la biserică) şi nu-i opriţi, că a unora ca aceştia este împărăţia cerurilor (Matei 19, 14)? Femeilor creştine, nu ucideţi copiii de tinere, că veţi rămâne fără mângâiere în viaţă. Nu avortaţi copiii după primele naşteri, că Dumnezeu vă va răpi unul din cei născuţi mai înainte. Nu-i omorâţi nici mai târziu, ca să nu vă îmbolnăviţi de boli fără leac, nemaiavând timp de pocăinţă. Mamelor, lăsaţi copiii să se nască după legea lui Dumnezeu şi nu-i omorâţi nici prin pază trupească, nici prin medicamente ucigaşe, nici prin avort, nici pe altă cale. Nu vă ucideţi copiii, că ucideţi suflete nevinovate şi vă pierdeţi propriul suflet. Nu vă avortaţi copiii, că nu se vor mântui, ne fiind botezaţi. Nu-i omorâţi cu două morţi - trupeşte şi sufleteşte - căci copiii avortaţi nu mai pot fi niciodată botezaţi şi vă vor osândi în ziua cea mare a judecăţii lui Hristos.
 
Astăzi se avortează în ţară aproape două milioane de copii pe an! Iar ceea ce este mai dureros este faptul că cele mai multe avorturi le fac mamele creştine ortodoxe, în timp ce femeile de altă religie - şi chiar ţiganii - niciodată nu-şi avortează copiii. Dacă nu părăsim acest păcat, ţara va merge tot mai rău; familia se va destrăma, pierzându-şi scopul; casele creştinilor se vor pustii; pagânii şi vrăjmaşii ne vor robi; copiii vor fi din ce în ce mai puţini pe pământ; cancerul va ucide tot mai multe mame; se vor înmulţi divorţurile, războaiele, cutremurele, sectele şi lipsurile vor predomina, căci uciderea, desfrâul şi necredinţa grăbesc sfârşitul lumii.” (Pr. Petroniu Tănase)
13-08-2013
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu