Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente. Apeluri. PetitiiNr. vizualizari: 130

Asociatia Filantropia Ortodoxa Sibiu (AFOS) angajeaza consilieri scolari

Tags: angajare; consiliere;
 

AFOS caută colaboratori în domeniul educației

În cadrul proiectului Education to Decent Work, implementat în județul Sibiu, Asociația Filantropia Ortodoxă Sibiu (AFOS) angajează consilier școlar.

Despre noi: AFOS a luat ființă în anul 2009, în vederea dezvoltării activităților de asistență socială la nivelul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române Sibiu, prin lărgirea capacității de absorbție a fondurilor destinate înființării și dezvoltării unor proiecte cu caracter social, cultural și educațional. Asociația are ca misiune asistarea persoanelor care traversează momente dificile ale vieții, pentru dezvoltarea abilitățiilor personale, de a face față creativ și eficace problemelor, mobilizarea resurselor comunității pentru sprijinul celor aflați în dificultate, participarea la inițierea, dezvoltarea și aplicarea măsurilor de politică socială în domeniu, participare activă la viața socială. AFOS este membră a Federației Filantropia – București, precum și membră a SoCareNet-Diakoneo – Germania.

Despre proiect: Proiectul urmărește ca tineri proveniți din medii sociale dezavantajate/vulnerabile, incluzând comunitatea rromă să aibă acces la locuri de muncă stabile și decente și să fie sprijiniți în continuarea școlii. Până la încheiere, este vizat un grup țintă de 1.000 de persoane.

Cerințe:

 • Studii superioare
 • Minim 2 ani de experiență în domeniul consilierii și orientării în carieră;

Atenţie la detalii și abilități de ascultare activă, abilități de relaționare și cooperare, sensibilitate în a lucra cu persoane din grupuri vulnerabile.

Responsabilități și sarcini principale:

 • Participă la instruirea privind aplicarea și interpretarea instrumentului de evaluare;
 • Întocmirea bazei de date cu informații despre grupul tintă;
 • Aplicarea instrumentului de evaluare Cognitrom Career Planner (CCP);
 • Interpretarea și realizarea profilelor pe baza CCP și corelarea cu informațiile din chestionarele de selecție și baza de date referitoare la grupul țintă;
 • Realizarea planului de lucru pentru consilierea individuală/de grup a elevilor și pentru consilierea părinților;
 • Consilierea individuală și colectivă a elevilor;
 • Consilierea părinților;
 • Consilierea resurselor umane din cadrul școlii (consilieri școlari, psihologi sau profesori) în domeniile consilierii și orientării în carieră, educației incluzive și metodelor specifice de sprijinire a elevilor din medii defavorizate (de exemplu, mentorat, îmbunătățirea contactelor cu părinții);
 • Însoțește elevii la vizitele la companii.

CV-urile pot fi trimise la adresa de mail: biroul_social_aors@yahoo.com până la data de 30 August  2023.  Candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu.

 

21-08-2023
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu