Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noi. PROMOTIINr. vizualizari: 659

Sirop de pătlagină cu mentă BIO, 250 ml - *** (Naturiste)

Tags: naturiste;
Sirop de pătlagină cu mentă BIO, 250 ml -   *** (Naturiste)
 

Prezentare Sirop de pătlagină cu mentă BIO, 250 ml:

Preparatul are acţiune expectorantă, emolientă, cicatrizantă și antiseptică.

Efect terapeutic
  • Menţine integritatea mucoasei orofaringiene.
  • Ajută la fluidificarea şi eliminarea secreţiilor bronşice.
  • Tonifică vocea.
  • Susţine digestia şi reglează tranzitul intestinal.
  • Ajută la eliminarea lichidelor corporale.
  • Este reconfortant pentru întregul organism.
Recomandări
  • Stări inflamatorii ale tractului respirator (laringită, traheită, bronşită)
  • Tuse de diverse etiologii, răceală, răgușeală
  • Astm bronşic
  • Senzaţie de vomă (greaţă) de diferite etiologii
  • Constipaţie
  • Gastrită, ulcer gastric
  • Retenţie de apă
  • Purifică sângele de toxine şi viruşi

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului sau cărora le este interzis/limitat consumul de zahăr.

COMPOZITIE

Pătlagina este un remediu foarte bun pentru tratamentul afecțiunilor căilor respiratorii superioare datorită acțiunii expectorante și protectoare asupra mucoaselor. Se folosește în catar al căilor respiratorii, bronșite cronice, faringite, laringite, tuse, afecțiuni pulmonare și chiar și în tuberculoza pulmonară. Pătlagina are o acţiune emolientă, cicatrizantă şi antiseptică, fiind recunoscută unanim acţiunea antibacteriană şi astringentă, datorată taninurilor, a preparatelor obţinute la rece sau liofilizate. În frunzele de pătlagină se găsește un iridoid numit acubină care, alături de flavonoizi, tonifică vasele de sânge și are efect antiinflamator. În plus, preparatele pe bază de pătlagină previn creşterea colesterolului şi scad tensiunea arterială. Pătlagina poate fi oferită copiilor ca atare, sub formă de ceai sau sirop, încă de la vârsta de 6 luni. La fel ca în cazul oricărui aliment nou pe care i-l oferiți celui mic, este recomandat să consultați înainte medicul pediatru.

Menta, ca plantă aromatică, acţionează în două moduri,  în funcţie de concentraţia preparatului folosit. În doză slabă, extractul de mentă este analgezic, calmant şi antispastic. În doză concentrată, menta este un tonic al sistemului nervos şi un stimulent digestiv.

Substanţele active importante din Mentă, precum mentolul, un valoros ulei eteric, compuşii antibiotici şi substanţele minerale au o puternică acţiune antiseptică şi calmantă. Extractul de mentă este eficient în afecţiuni respiratorii (astm, bronşită), pentru că redă capacitatea de respiraţie. 

Zahărul invertit realizează extragerea siropului prin macerare la rece şi conservă produsul, fiind o alternativă mai sănătoasă pentru organism Conține melasă - bogată în minerale și vitamine (fier, calciu, magneziu, seleniu, vitamina B6), aceasta asigurând un suport sănătos pentru corpul uman. Pentru a fi asimilată de organism, zaharoza conținută de zahăr necesită să fie transformată în glucoză şi fructoză prin intermediul invertazei, o enzimă ce acţionează la nivelul intestinului subţire. Acest proces implică atât un consum mare de calciu (ceea ce poate duce în timp la decalcifieri, osteoporoză, tetanie, tulburări intestinale), cât şi riscul epuizării resurselor de invertază (cauză a intoleranţei alimentare şi asteniei).
Avantajul zahărului invertit este că, la nivelul lui, nu se mai regăseşte zaharoza, care creează mari probleme de asimilare, ci este direct scindat în cele două componente: glucoza şi fructoza, nemaifiind necesară solicitarea organismului pe care o implică invertirea.

Numită și „medicamentul vieții” sau „medicamentul absolut”, mierea naturală de albine conține peste 400 de substanțe organice, dintre care minerale, vitamine și enzime care fac din ea cel mai rapid și cel mai puternic energizant natural. În plus, mierea are puternice proprietăți antiinfecțioase, acționând asupra principalelor sisteme și aparate din organism, de la tubul digestiv și căile respiratorii, până la nivelul pielii și al mucoaselor. Acest produs al stupului este un puternic stimulent al digestiei și al metabolismului, favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Mierea este utilă și în menținerea echilibrului endocrin. Ea reglează activitatea principalelor glande din corp producătoare de hormoni.

Detalii / COMANDA

16-12-2020
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu