Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente, Apeluri, PromoțiiNr. vizualizari: 107

Sfântul Dimitrie cel Nou ți-a dăruit răspuns bun la rugăciuni? Trimite mărturia ta!

Tags: Sf. Dimitrie Basarabov;
 

Catedrala Patriarhală pregătește o carte despre minunile Sfântului Dimitrie cel Nou și îi invită pe credincioși să trimită mărturii despre minunile lucrate de sfânt în viața lor. Din mesajele primite până acum reiese că ajutorul acestuia vizează mai ales sănătatea și viața de familie.

La adresa de email cancelaria@catedralapatriarhala.ro au început să sosească mărturiile credincioșilor cărora sfântul le-a dăruit răspuns bun la rugăciuni – fie că a fost vorba de o schimbare în bine a vieții lor, fie de o vindecare minunată.

„Cele mai multe dintre mărturiile primite arată că binefacerile sfântului vin sub formă de vindecări și de sprijin pentru familii”, informează paracliserul Mihai Grigoriu, membru al echipei care lucrează la volum.

Când tatăl vârstnic al unei credincioase a căzut în foc, medicii de la Spitalul de Arși din București i-au spus că acesta, care avea și alte probleme medicale cronice, nu va supraviețui. „Să vă pregătiți să îl luați mâine, că nu va rezista mai mult!”, au avertizat doctorii. Dar toată familia a citit acatistul sfântului, iar tatăl credincioasei trăiește și în ziua de azi, povestește paracliserul.

Într-o altă mărturie transmisă pentru carte, o româncă din America a scris despre împăcarea pe care i-a adus-o sfântul în familie. Ajunsese la neînțelegeri atât de mari cu soțul, încât se gândea să divorțeze. Venită singură, cu copiii, în țară, a ajuns întâmplător la racla Sfântului Dimitrie cel Nou și s-a rugat: „Sfinte Dimitrie, ajută-mă! Să se schimbe ceva sau să divorțez, că nu se mai poate!”

Întoarsă acasă, a găsit situația radical schimbată și astfel a înțeles că sfântul răspunde imediat la rugăciuni și are puterea de a schimba inimile și viața oamenilor.

În semn de recunoștință față de sfânt și de Dumnezeu, care ne vorbește și ne ajută prin el, suntem chemați să mărturisim despre minunile pe care le-am primit în dar.

09-07-2020
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu


CARTI/produse despre:
Sf. Dimitrie Basarabov,