Beneficii:
Vitamina C alcalină din Acerola contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice, crește absorbția fierului. De asemenea, contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a vaselor de sânge, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii și a dinților.
Compoziție:
ACEROLA (Malpighia glabra) este un arbust peren, originar din America Centrala şi de Sud. Fructele sale comestibile, asemănătoare unor cireșe, au un conținut remarcabil de Vitamina C, dar și de Provitamina A, magneziu, niacină, potasiu, vitamina B1, B2. Pudra de fructe din Acerola utilizată conține procentajul optim de 34% vitamina C.
ASCORBATUL DE CALCIU furnizează vitamina C și calciu, oferind astfel, doi nutrienți necesari organismului. Adaosul de săruri de calciu în acidul ascorbic reduce aciditatea acestuia, ceea ce îl face mai ușor de digerat, iar vitamina C ajută la absorbția calciului și crește biodisponibilitatea acestuia. Ascorbatul de calciu este alcalin și determină un pH neutru care ajută la diminuarea disconfortului gastro-intestinal, având mai puține efecte adverse gastrice față de vitamina C clasică (acidul ascorbic) și fiind mai bine tolerat de către persoanele sensibile la alimente acide.
Vitamina C alcalină din Acerola conține un îndulcitor natural, extract din frunze de Stevia reabaudiana, cu zero calorii și zero indice glicemic și poate fi utilizat de persoanele diabetice.