Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente, Apeluri, PromoțiiNr. vizualizari: 373

Invitație în pelerinaj la Mănăstirea Frăsinei 06-07 martie 2020

Tags: ;
 
 
Ca in fiecare an si post, de cativa ani incoace, vom merge iarasi la inceputul Postului Mare in pelerinaj la Manastirea Frasinei, judetul Valcea, iar la intoarcere, vom vizita Mănăstirile Turnu, Cozia și Ostrov, din județul Valcea.
Plecarea: La sfârșitul primei săptămâni din Sfântul și Marele Post al Pastilor - Vineri - 06.03.2020, orele 17,00, de la Piata Trapezului - Statia de Metrou 1 Decembrie, sector 3, București precum și de la Benzinăria OMV din fata/din proximitatea Cimitirului "Șerban Vodă" (Bellu).
Intoarcerea: a doua zi - Sambata - 07.03.2020, cu abatere/oprire pe la Mănăstirile Turnu, Cozia și Ostrov, din județul Valcea.
Deplasarea se va face cu microbusul domnului Adrian Ionescu, cu care am mai fost și în alte dati, precum si cu masinile noastre personale.
Vom pleca numai barbati, costul deplasarii fiind de 100 lei/persoana.
La cele patru sfinte asezari monahale vom duce pomelnice, acatiste si prinoase, ne vom caza, ca de obicei, la Manastirea Frasinei, vom participa la sfintele slujbe și rugăciuni de binecuvantare/dezlegare si vom servi masa (tot) acolo.
Pana luni - 02.03.2020, în prima săptămână din Sfântul și Marele Post al Pastilor, trebuie sa-mi comunicati numarul exact de persoane si numarul precis de masini; in acest sens, va rog foarte frumos sa va mobilizati/organizati si sa (va) vorbiti intre dumneavoastra, pentru a sti in/cu care masina veti fi/veti calatori sau cati veti merge cu microbusul!
Singurele doua popasuri, in afara celor trei lacasuri bisericesti, vor fi la Benzinariile MOL de pe autostrada A 1 (de) la km 80 si la cea de la întrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea.
Pentru orice alte detalii/informatii suplimentare va rog frumos sa ma contactati cu toata increderea.
 
Va doresc sa aveti parte de un post binecuvantat,
 
Doamne ajuta!
 
Stelian Gombos
 
steliangombos.wordpress.com
24-02-2020


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu