(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente. Apeluri. PromoțiiNr. vizualizari: 863

Donati 3,5% din impozit pentru activitati educativ-misionare

Tags: donatii; 3; 5%; misionarism;
  Dragi prieteni ai Asociației Ortopraxia,
 Mulţumim celor care  faceți efortul de a trimite formularul 230 pentru a susține activitățile Asociaţiei noastre. Fără ajutorul vostru nu am putea  ca în fiecare an: 
  • realizăm revista online Porunca Iubirii - distribuită lunar abonaţilor (gratuit). Revista este o sursă de hrană duhovnicească şi de informare privind problemele secolului în care trăim şi evenimentele care pot influenţa în bine sau în rău mântuirea noastră ca persoane şi ca neam.
  • donăm cărți de învățătură ortodoxă (începând din 2010 asociația noastră a donat  20.000 de cărți - tabelul donațiilor și sponsorizărilor: AICI .
  • să organizăm conferințe, pelerinaje și mese rotunde (cafedemia).
      Dacă obţineţi venituri din salarii, pensii, activități independente, drepturi de proprietate intelectuală sau din cedarea folosinței bunurilor si doriti să sprijiniti asociaţia noastră, o puteţi face descărcând AICI* formularul 230. După completarea lui cu majuscule, se depune până pe 25 mai la organul fiscal local**, personal sau accesând SPV-Spațiul Privat Virtual (folosind User și Parolă sau certificatul digital calificat). Nu este necesar să specificați suma, dar este obligatoriu telefonul sau/și email-ul dv. deoarece e posibil ca ANAF să verifice realitatea datelor. Formularul se poate bifa și pentru 2 ani.
      Dacă ați obtinut alte venituri din țară sau din străinătate (impozabile în România) sponsorizarea se menționează în declarația unică
În cazul în care doriți să ducem noi formularul la ANAF  va rog să completați în formularul 230 si datele împuternicitului (Asociatia Ortopraxia, str.Tudor Vladimirescu 42, Făgăraș, jud. Brașov, tel.0268.211290, email: cartea.ortodoxa@gmail.com), să îl scanați și să ni-l transmiteți prin email la adresa cartea.ortodoxa@gmail.com până cel târziu pe 1 mai 
                                                                              Doamne ajuta!
Ioan Cismileanu - Presedinte Asociatia ORTOPRAXIA
**Adresele sediilor teritoriale ale Administratiilor Finantelor Publice: clic pe linkul https://www.anaf.ro/sediuuf/

 

 

27-03-2021
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu


CARTI/produse despre:
Donatii, 3,5%, Misionarism,