Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente. Apeluri. PetitiiNr. vizualizari: 950

Patru copii înainte de primul lor Crăciun fără mama: Campanie umanitară

Tags: orfani;
 

Mitropolia Moldovei și Bucovinei, prin Protopopiatul II Iași, a lansat o campanie umanitară pentru patru copii care și-au pierdut în urmă cu o lună mama, răpusă de cancer.

Dumnezeu – „Părintele orfanilor” (Psalm 67, 5) ne strigă pe nume și ne pune în fața conștiinței patru inimi plânse: Ionela, Marian, Ana și Vasile, scrie Doxologia.

Prin apelul umanitar lansat, Protopopiatul II Iași îndeamnă la „un gând frumos, o rugăciune, o răspândire a mesajului, un mic ajutor financiar. Nimic nu le va putea înlocui zâmbetul mamei, dar brațele noastre deschise către ei sunt un semn că dragostea are ultimul cuvânt de spus în toate”.

Prin Campania „Mami a plecat la cer. Ne primiți în brațele voastre?” este încurajat orice ajutor pentru ca primul Crăciun al fraților Ionela, Marian, Ana și Vasile fără mama lor să fie mai puțin trist și fără lipsuri.

În acest sens, site-ul Doxologia a publicat datele de contact ale celor care se ocupă de campanie.

Dacă doriți să ajutați, o puteți face printr-o donație în contul bancar: RO18CECEIS0130RON1014276, puteți lua legătura cu Protopopiatul II Iaşi, la Sediul din str. Ion Neculce Nr. 36, sau o puteți contacta pe asistentul social Alina Bădiliţă la nr. tel. 0784226557.

 

16-11-2018
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu