Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noiNr. vizualizari: 460

Osteoartrem (30 comprimate) - *** (Naturiste)

Tags: naturiste;
Osteoartrem (30 comprimate) -   *** (Naturiste)
 

Prezentare Osteoartrem Cremă, 100g:

 

Consultati prospectul AICI!

Efecte și caracteristici: 
Compoziția naturală combină acțiunea benefică a extractului din scoica verde Green shell Mussels cu cea a extractelor vegetale din Ardei-iute, Ghiara-diavolului, Gălbenele, Arnică, Coada-calului și Iederă, care își potențează efectele reciproc și ajută la reducerea inflamațiilor și a durerii articulare. De asemenea, produsul susține sănătatea sistemului articular, conferindu-i flexibilitate, elasticitate și rezistență la rupere a cartilajului articular.
GlycOmega este un extract din scoică verde, specie de crustacee nativă din Noua Zeelandă, Perna canaliculus. Pulberea de crustacee conține sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, acizi grași esențiali și minerale chelatate.
Prin studii clinice a fost demonstrată eficiența extractului de Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) în atenuarea rapidă a durerilor musculare și articulare. Substanțele bioactive din extractul de Coada-calului (Equisetum arvense) conferă acestuia acțiune antimicrobiană și antiseptică, mărește rezistența țesutului conjunctiv și activează circulația locală. Extractul este folosit pentru înlăturarea contuziilor (umflături, vânătăi), cicatrizarea rănilor, reducerea edemelor, degerăturilor, eczemelor și pentru diminuarea durerilor de la nivel articular.
Extractul de Arnică are efect de regenerare a țesutului deteriorat, este un bun antiseptic, antimicrobian și venotonic. Este util în cazul durerilor musculare, refăcând musculatura intens solicitată, astfel încât poate fi folosit atât înaintea activităților sportive, în vederea pregătirii mușchilor pentru efort, cât și după, pentru combaterea febrei și contracturilor dureroase. De asemenea, combate “sindromul picioarelor grele”, îmbunătățește circulația periferică și ajută la resorbția echimozelor și a edemelor și calmează durerile post-traumatice, fiind benefică și în cazul entorselor.
Extractul de Iederă (Hedera helix) este frecvent folosit pentru calmarea durerilor provocate de fracturi și entorse, ulcere varicoase și degerături. Împreună cu extractul de Ardei-iute are acțiune antiinflamatoare și analgezică superioară.
Extractul de Gălbenele (Calendula officinalis) este un bun cicatrizant, calmant, antibacterian și antifungic.
Extractul de Salcie (Salix alba) are efect antireumatic datorită conținutului său ridicat în salicină (efect antinevralgic), taninuri etc. Menține sănătatea sistemului osteoarticular, este antimicrobian și ajută la regenerarea celulară.
Extractul de Ardei-iute este benefic în cazul calmării durerilor articulare și musculare și reprezintă un activator al circulației sanguine per ansamblu și la nivelul extremităților, în special.
Uleiul de măsline are în compoziție vitamina E, polifenoli etc., care îi conferă proprietăți deosebite. Prin conținutul său de acizi grași, este absorbit în piele, normalizând stratul de celule lipidice, îmbunătățind capacitatea de reținere a apei și conferind elasticitate pielii.
Uleiul de Mentă, prin componentele sale (mentol, mentonă, limonen, carvacrol etc.), îmbunătățește circulația sângelui, are acțiune analgezică și antipruriginoasă. De asemenea, este util și ca agent aromatizant al cremei, mascând mirosul pregnant al scoicii verzi.

Detalii / COMANDA

11-11-2018
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu