Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noiNr. vizualizari: 666

Kalcirem (50 comprimate) - *** (Naturiste)

Tags: naturiste;
Kalcirem (50 comprimate) -   *** (Naturiste)
 

Prezentare:

Supliment destinat fortificării sistemului osos, conține nutrienți esențiali pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților, contribuind și la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, muscular și nervos.

INGREDIENTE /COMPRIMAT: Carbonat de calciu, agenți de încărcare: celuloză microcristalină, amidon de porumb, agent de întărire: polivinilpirolidonă, agenți antiaglomeranți: acid stearic vegetal și dioxid de siliciu coloidal, Vitamina K2, Vitamina D3

Caracteristici: Calciul este mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman și îndeplinește numeroase funcții importante. Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și a sănătății dinților, contribuie la funcționarea normală a sistemului muscular. De asemena, calciul contribuie la coagularea normală a sângelui, la metabolismul energetic normal, la o neurotransmisie normală, la funcționarea normală a enzimelor digestive. Vitaminele K reprezintă un grup de vitamine liposolubile esențiale pentru organism, întrucât contribuie la coagularea normală a sângelui și la menținerea sănătății sistemului osos.Vitamina K2 este esențială pentru menținerea unei structuri osoase puternice datorită faptului că activează o proteină numită osteocalcin, importantă pentru utilizarea calciului în construirea unei matrici osoase sănătoase. Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului,la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge și la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților.

Atenţionări: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. A nu se utiliza dupǎ data de expirare înscrisǎ pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi sub 25?C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi luminǎ. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Contraindicat persoanelor cu hipercalcemie.

Formă de prezentare: cutie cu 12 blistere a 10 comprimate/blister (Descarcă prospectul)

Detalii / COMANDA

02-04-2018
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu