Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noiNr. vizualizari: 692

Green Sugar Dispenser (200 comprimate + 1 stick Green Sugar CADOU) - *** (Naturiste)

Tags: Green Sugar; indulcitor natural;
Green Sugar Dispenser (200 comprimate + 1 stick Green Sugar CADOU) -  *** (Naturiste)

Prezentare: Green Sugar dispenser 200 comprimate efervescente

Produsul Green Sugar (dulce natural) este un îndulcitor natural obținut din Ștevie (Stevia Rebaudiana - max.2%) si eritritol, căreia i s-a înlăturat gustul rău și care are foarte multe beneficii:
 • conținut caloric ZERO (recomandat celor care vor să slăbească)
 • indice glicemic ZERO (recomandat celor cu diabet sau fenilcetonurie)
 • nu fermentează (recomandat celor cu colon iritabil sau cu colită de fermentație)
 • 100% natural
 • putere de îndulcire ca a zahărului
 • nu produce carii
 • nu produce dependență
 • scade pofta de dulce și pofta de mâncare
 • nu conține materii prime modificate genetic
 • nu este toxic
Ingrediente / comprimat: Extract uscat din frunze de Stevia rebaudiana cu 97% rebaudiozida A, bicarbonat de sodiu (corector de aciditate), acid citric anhidru (acidifiant), amidon glicolat de sodiu (agent de încărcare), stearat de magneziu vegetal (agent antiaglomerant).
Mod de utilizare: 1-2 comprimate efervescente, în diverse băuturi nealcoolice, după preferinţă, dar nu mai mult de 10 pe zi. 1 comprimat de Green Sugar echivalent cu o lingurita de zahar. Se utilizează, la fel ca zahărul, la îndulcirea băuturilor calde sau reci (limonadă, ceai, cafea), a cocktail-urilor alcoolice sau non-alcoolice, a shake-urilor, smoothie-urilor sau a altor combinații de băuturi pe bază de lapte vegetal sau animal.
Informaţii despre produs: Planta conţine o serie de substanţe bioactive: vitaminele A şi C, fibre alimentare, substanţe minerale (zinc, calciu, fosfor, magneziu, crom), precum şi steviozida (peste 90%) şi rebaudiozida A. Stevia Rebaudiana stimulează secreţia de insulină şi activitatea cerebrală, măreşte diureza şi are acţiune antihipertensivă şi antimicrobiană. Fiind un produs hipocaloric, Stevia menţine greutatea organismului în limite normale prin stimularea şi reglarea proceselor digestive. Nu are efecte secundare nici după administrarea pe termen lung şi nu dă dependenţă.
Atenţionări: Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului. Administrarea în timpul sarcinii sau alăptării se face numai la recomandarea medicului. A se administra cu prudenţă persoanelor diabetice şi hipotensive care iau concomitent medicaţie specifică. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original, ferit de umiditate şi lumină.
 
31-03-2018
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu