Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noiNr. vizualizari: 1449

Pastoratia Bisericii - Pr. Constantin Necula - Ed. Agnos

Tags: ;
Pastoratia Bisericii - Pr. Constantin Necula - Ed. Agnos

Pastoratia Bisericii - exigenţe ale pastoraţiei în vreme de criză

Pagini: 176
Format: 20x13
Greutatea: 185 grame
Pret: 12 RON

         Acest corpus face parte dintr-o serie de audiţii în studioul Radio Trinitas din anul 2010, unde Părintele Constantin Necula împreună cu moderatorul emisiunii Teologie şi viaţă, Pr. Constantin Dumitrean, încearcă să răspundă problemelor actuale şi găsind soluţii pentru acel "Ce să facem?", mai ales că aceste crize de orice fel, macină statulul moral-duhovnicesc al omului aflat pe calea Bisericii.
         Această carte nu este destinată unei categorii speciale de oameni, cum ar fi preoţilor, studenţilor sau oamului de rând, ci tuturor, fiecare regăsindu-şi răspuns pentru diferite probleme care ne macină existenţa având scopuri din ce în ce mai obscure. Soluţiile nu trebuiesc privite ca normă sau ca şi garante în rezolvarea diferitelor crize, ci trebuiesc privite mai ales ca şi început de ameliorare, ca şi picătura care îndulceşe dar care nu transformă definitiv conţinutul. De ce? Pentru că rezolvarea nu poate exista decât cu propriile noastre rezolvări interioare, aşa cum propovăduieşte Părintele Constantin în acest corpus. 
        "Întrebarea cea mai auzită, mai ales dinspre tinerii mei colegi, în vremurile acestea dificile, a fost <>. M-am gândit mult la întrebare şi de fiecare dată mi-am adus aminte de cuvintele Mântuitorului: <> Şi cred, cu fermitate, că de aici trebuie să pornim. Resuscitând în noi înşine, ca preoţi, credinţa în Dumnezeu. Nelăsându-ne amăgiţi de facilităţile duhovniceşti pe care lenea generalizată ni le-a pus la dispoziţie. Să nu credem că, dacă ascultăm o rugăciune la radio sau de pe vreun CD, suntem scutiţi la a o mai rosti noi înşine. Că veşmintele bogate pot înlocui rugăciunea bogată ori finalizarea pictării unui locaş e mai presus decât curăţirea morală a celor care-l vor ocupa." pr. Constantin Necula

 

Comanda cartea prin libraria online

29-03-2012


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu