Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noi. PROMOTIINr. vizualizari: 2420

Sfinţii, prietenii noştri (vol.1) - Vieţile sfinţilor sărbătoriţi în lunile ianuarie-iulie, însoţite de planşe de colorat şi activităţi practice (7-11 ani) (CARTE)

Ioana Haşu
Tags: cărti de colorat;
Sfinţii, prietenii noştri (vol.1) - Vieţile sfinţilor sărbătoriţi în lunile ianuarie-iulie, însoţite de planşe de colorat şi activităţi practice (7-11 ani) (CARTE)

   O carte de colorat e o bucurie – atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Culorile în sine educă sufletul. Trăim într-o lume a culorilor, creată de Dumnezeu cu iubire şi înţelepciune. Vorbiţi-le copiilor despre credinţa dumneavoastră folosindu-vă de culori, povestiţi-le despre Dumnezeul iubirii – nu de pedeapsă –, despre frumuseţea vieţii în Hristos; nu-i forţaţi, daţi-le vreme să asume credinţa, să o înţeleagă. Învăţaţi-i să aibă o relaţie cu Dumnezeu şi respectaţi intimitatea acestei relaţii unice. Ilustratii de Luminița Pal

*


    Invitaţie la întâlnire. Sunteţi în pragul unei uşi, pregătiţi de intrare. Înăuntru sunt o mulţime de oameni diferiţi, care abia aşteaptă să vă cunoască – sunt copii, tineri, bătrâni, nobili învăţaţi, dar şi ţărani înţelepţi, împăraţi şi preafrumoase prinţese, medici, profesori, preoţi sau pescari, fiecare cu o experienţă de viaţă extraordinară. Cu toţii sunt zâmbitori şi cu braţele deschise. Unii au trăit acum două mii de ani, alţii abia au plecat din lumea aceasta; unii s-au născut foarte aproape de meleagurile noastre sau chiar au trecut prin România, în vreme ce alţii au locuit în cele mai îndepărtate capete ale pământului. Întâlnirea la care sunteţi invitaţi nu e din lumea aceasta.

Gazdele au ceva important în comun: abia aşteaptă să vă devină prieteni. Şi mai este ceva: cu toţii au vestit cuvântul Evangheliei şi au vorbit oamenilor despre neţărmurita dragoste a lui Dumnezeu faţă de noi. Ei sunt sfinţii, cei care înainte să devină apropiaţii oamenilor au fost prietenii Domnului. Cu ei veţi face cunoştinţă parcurgând această carte, pentru că ei sunt gazdele întâlnirii minunate la care sunteţi invitaţi.

Din cartea pe care o aveţi în faţă veţi afla cum se numesc acum locurile în care s-au născut sfinţii, prin ce încercări au trecut, ce minuni au făcut şi mai ales cum a continuat lucrarea lor după ce au murit şi cum au devenit cunoscuţi în toată lumea.

Pe lângă povestea adevărată a vieţii lor, aveţi desenele prin care vă invităm să daţi culoare chipurilor şi veşmintelor lor, folosindu-vă de modelele de la mijlocul cărţii. Fiecare sfânt are pentru voi şi câte o idee despre cum aţi putea aplica ce aţi învăţat de la el. Nu sunt teme, ci mai curând invitaţii la joc şi la descoperire. Vă provocăm să faceţi câte un popas la fiecare nouă întâlnire, ca atunci când mergeţi într-o excursie şi din când în când vă opriţi să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de frumuseţea din jur.

Când veţi termina această carte, veţi avea o mulţime de noi prieteni puternici, înţelepţi şi plini de dragoste. Nu uitaţi că prieteniile sunt pentru veşnicie. Odată primiţi în inima voastră, prietenii rămân acolo pentru totdeauna. Bucuraţi-vă de această întâlnire cu ei şi aduceţi-vă aminte să apelaţi la prietenii pe care îi câştigaţi acum oricând veţi avea nevoie de ajutor de-a lungul vieţii.

Ioana Haşu

 Detalii despre carte / COMANDA

22-09-2014
Citeste si:De acelasi autor:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu
Livia Vaduva - 03-01-2016:

Buna seara,

As dori sa comand "Sfintii, prietenii nostri", vol 1 in 3 exemplare si volumul 2 intr-un exemplar. Cum putem face rost de ele? 

Cu drag si urari sincere de An Nou binecuvantat,

LiviaCARTI/produse despre:
Cărti De Colorat,