Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Misiune. Mărturii. Vieţile SfinţilorNr. vizualizari: 10430

O minune a Părintelui Arsenie Boca

dr. Adela Sofia Bădescu
Tags: minuni; Arsenie Boca; naştere de prunci;
O minune a Părintelui Arsenie Boca
 
         Vă voi relata o mare minune făcută  familiei mele în urma rugăciunilor făcute la mormântul Părintelui Arsenie Boca.
            Sunt de profesie medic, deci o persoană mai mult sau mai puţin pragmatică, dar cu credinţă în Dumnezeu. În urma cu 10 ani, o maică de la Sfânta Mănăstire Tismana, unde obişnuiam să merg foarte des – eram, într-un fel, şi medicul măicuţelor -, mi-a dat o fotografie cu Părintele Arsenie Boca , însoţită  cu rugămintea de a face după ea o poza pe care să i-o duc când voi mai trece pe la Mănăstire. Eu am făcut două - una  păstrând-o pentru mine. Cu aceasta ocazie am aflat  o mulţime de povestiri privind minunile făcute de Părintele.
            Noi, cei din familie, nu aveam de ce ne plânge - Bunul Dumnezeu ne-a ocrotit pe fiecare de-a lungul vieţii. Aveam totuşi o durere şi nu mică: fiica noastră, căsătorită de 17 ani, nu a dobândit prunc. Si, într-o zi, ce mi-a venit în minte: minunile Părintelui Arsenie, despre care am auzit, şi-i spun soţului: Hai să mergem la Prislop, la Sfânta Mănăstire, unde  doream să ne rugăm la Mormântul Părintelui. Şi ne-am dus .
            Să-mi fie cu iertare - se obişnuia pe atunci -, la plecare am luat într-o punguţă pământ de pe sfântul mormânt, cu gândul să-l duc fiicei mele, în America, unde se stabilise de 17 ani şi lucra ca doctor. La plecarea din America,  la despărţire pe aeroportul J.F.K., i-am spus: vezi că ţi-am pus sub saltea pământ sfânt de la Părintele Arsenie Boca  şi m-am rugat să te ajute să ai moştenitor! La exact trei luni de la întâmplarea pe care v-o spun, după 17 ani de la căsătorie, fiica mea a fost binecuvântată cu prunc. Acum e băiat mare, are 9 ani, şi este un copil aşa cum ni l-am dorit!
            Poate cineva să  se îndoiască de ACEASTĂ MINUNE?!!! Încă ceva: fetiţa mea nu a făcut niciodată tratament pentru a rămâne gravidă, deci sarcina nu a fost rezultatul tratamentului "de pe pământ", ci a celui din Cer, cu rugăciunile Părintelui Arsenie!
            DUMNEZEU CU NOI CU TOTI!
20-10-2013
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu
vio - 22-10-2015:

Doamna doctor, cu tot respectul pentru dumneavoastra, dar luati in calcul si acest lucru, Domnul Dumnezeu a daruit si daruieste viata. 

Despre Parintele Boca, cu toata parerea pe care o aveti, sa stiti ca nu el a mijlocit acest lucru de vreme ce el a cuprins i lucrarea sa si invataturi NE-ORTODOXE.

Anume, papism, yoga si antroposofie.

Va dau mai jos detalii:

https://888adevarul8despre8arsenieboca8.files.wordpress.com/2015/06/biserica-din-draganescu-un-rezumat-sugestiv-al-invataturilor-parintelui-arsenie-boca.pdf

http://www.revistaluceafarul.ro/index.html?id=4968&editie=191

https://888adevarul8despre8arsenieboca8.wordpress.com/dreptul-canonic-ortodox/a-despre-ortodoxia-neindoielnica-a-credintei-celui-despre-care-se-trateaza/e-monahul-iachint-ucenicul-de-chilie-al-parintelui-cleopa-ilie/

 

Ovi - 22-10-2015:

Vio, pai tu ne trimiti sa cautam in lada de gunoi a internetului?!!! De acolo iti adapi tu sufletul?