Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Familia. Copiii. Educaţia. VocaţiaNr. vizualizari: 3519

Ministrul de Externe Titus Corlăţean critică politica UE de nediscriminare sexuală şi ne dă soluţia pentru România: ascultarea de Dumnezeu!

Tags: nediscriminare sexuală; ascultarea de Dumnezeu; homosexualitate;
 
Ministrul de Externe Titus Corlăţean, cu ocazia conferinţei anuale a Alianţei Familiilor din România (27 aprilie), a ţinut un discurs împotriva politicii de nediscriminare sexuală a UE şi şi-a întărit cele spuse folosind paragrafe din Biblie:
"E o problemă serioasă pentru că, în toate aceste decenii de progres material, de societăţi confortabile, mai ales în zona vestica, care au avansat într-un confort material pe care noi, în partea cealaltă a zidului Berlinului nu l-am avut, au avansat, din păcate, şi în alte direcţii. Au adoptat nişte norme, standarde la nivel european pe care şi nou-veniţii în Uniunea Europeană au trebuit să le accepte dacă au dorit să intre, politic vorbind, în această Uniune Europeană. Ele se referă, foarte pe scurt, la o politică de nediscriminare faţă de diferitele grupuri minoritare şi, în aceste grupuri minoritare, inclusiv la relaţiile între persoanele de acelaşi sex […]. E destul de greu sa mergi împotriva unui val care s-a creat. Dar trebuie să o facem pentru că fundamentul nostru, existenţa noastră, prin voinţa Domnului nostru Iisus Hristos, este un fundament creştin. Şi voinţa divină ne-a creat într-un anumit fel şi asta este, cu cât lupta este mai grea, cu atât merită să o duci mai bine. […] „De aceea Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimii lor, aşa că îşi necinstesc singuri trupurile. Din pricina aceasta Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii şi tot astfel şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii. [...] Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate ca să facă lucruri neîngăduite. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate, plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase, sunt şoptitori" (Rom.1,24)”.
Recunoaşteţi în citatul biblic păcatele spre care ne îndrumă/obligă UE să mergem? Asociaţia Secular-Umanistă din România - ASUR, prin vicepreşedintele Toma Pătraşcu, arată că ministrul de Externe a depus un jurământ de credinţă prin care se angaja să respecte "Constituţia şi legile ţării" şi să apere "democraţia şi drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor". De asemenea, articolul 30 din Constituţie interzice "incitarea la discriminare". „Un astfel de om trebuie să plece!" a declarat Toma Pătraşcu. Ministrul însă răspunde că e o interpretare falsă: „E o mare diferenţă între legislaţia de nediscriminare care e general acceptată la nivel european şi să adaugi norme suplimentare".

Iată, după 2000 de ani de creştinism, păcatele sunt egale cu virtuţile, ba chiar te ajută să promovezi. Fără ele nu ai voie să fii în conducerea statului, trebuie să pleci. Asta ne spune ASUR. Dar asta încă nu e nimic. Închipuiţi-vă însă cum vom trăi după ce vom vota noua constituţie a aleşilor noştri! Ministrul Corlăţean ne dă însă şi rezolvarea: „Ascultarea de Dumnezeu – soluţia pentru România!”.

(n.red.: Din expunerea sa putem deduce că ministrul e creştin, dar nu ortodox. Este evanghelic. Dar... ortodocşii unde sunt!!?? Că doar suntem majoritari. Suntem creştini numai în biserică, nu şi în societate, cum zice ministrul? Desigur că nu. Sau, în măsura în care acest lucru este valabil pentru ortodocşi, în aceeaşi măsură este valabil şi pentru evanghelici. Dar ceea ce ne lipseşte este renunţarea la political correctness şi trecerea la apărarea credinţei nu numai în conferinţe, predici şi pe internet, ci şi în parlament şi guvern, adică acolo unde se decide soarta noastră. Şi, în acest sens, ministrul de externe este un exemplu)

02-07-2013
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu


CARTI/produse despre:
Nediscriminare Sexuală, Ascultarea De Dumnezeu, Homosexualitate,