Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente. Apeluri. PetitiiNr. vizualizari: 1034

Marșul pentru Viață în Făgăraș - Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru Copii (28 martie 2020)

Tags: marsul pentru viata; copii; familie; Fagaras;
Marșul pentru Viață în Făgăraș - Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru Copii (28 martie 2020)

 

            Sâmbătă 28 martie 2020 între orele 15.00 și 18.00, în Municipiul Făgăraș va avea loc ”Marșul pentru Viață”, manifestare organizată pentru susținerea drepturilor mamei și copilului și având tema:  ”Pentru Viață. Pentru Părinți. Pentru Copii”.

            Traseul va fi următorul: Biserica Ortodoxă Sfântul Nicolae – Brâncoveanu (str. Sf. C-tin Brâncoveanu nr. 16) – B-dul Tăbăcari – B-dul Unirii – str. Mihai Eminescu – str. Republicii - Catedrala Ortodoxă Sf. Ioan Botezătorul – Casa de Cultură. Marșul se va încheia cu un spectacol ce va începe la ora 16.00 în fața Casei de Cultură.

            Chemăm să participe în mod pașnic și civilizat pe toți cei ce își doresc o familie sănătoasă și o societate sănătoasă, dreptul la viață și la o viață sănătoasă fiind un drept al omului recunoscut la nivel internațional. Nu cerem interzicerea legală a avortului, ci lucrăm pentru a schimba inimile față de femeile în criză de sarcină și față de copiii lor nenăscuți. Considerăm că fără schimbarea inimilor, fără conștientizarea adevărului, fără sprijin real și suficient, nu poate exista schimbare reală. De ce? Pentru că avorturile se fac din lipsă de cunoaștere, din lipsă de dragoste și din lipsă de sprijin, iar legea nu oferă nimic din toate acestea.

          Manifestarea este organizată de Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe Purtătorul de Biruință, împreună cu Protopopiatul Ortodox Făgăraș, Asociația Doamna Maria Brâncoveanu și Asociația Ortopraxia (Editura Agaton).

25-02-2020
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu