(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente. Apeluri. PetitiiNr. vizualizari: 650

Dar pentru copii | Pune și tu o cărămidă la temelia unui vis!

Tags: donatii;
 

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a lansat proiectul „Dar pentru copii” care are ca scop ajutorarea familiilor cu mulți copii.

În prezent, prin programul „Sfântul Stelian”, aproximativ 200 de familii din județele Iași, Botoșani și Neamț care au peste 7 copii în întreținere sunt spriinite în cadrul programului.

Pune și tu o cărămidă la temelia unui vis, este îndemnul pe care inițiatorii proiectul îl adresează tuturor. Din puținul nostru putem face fericiți copiii care nu au nici măcar „puținul” nostru.

În prezent pe site-ul proiectului sunt prezentate trei cazuri propuse spre a fi ajutate. Oricine poate consulta proiectele propuse pentru aceste familii și poate dona pentru realizarea lor.

Astfel sunt oferite burse de studiu copiilor cu rezultate bune la învățătură, sunt organizate întâlniri de vară pentru cei mici, este acordat sprijin în situațiile medicale dificile și pachete de alimente cu ocazia sărbătorilor mari din timpul anului, potrivit site-ului darpentrucopii.ro.

06-02-2020
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu


CARTI/produse despre:
Donatii,