Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente, Apeluri, PromoțiiNr. vizualizari: 329

Donati 3,5% din impozit pentru activitati misionare

Tags: donatii; 3; 5%; misionarism;

Mulţumim celor care  faceți efortul de a trimite formularul 230 pentru a susține activitățile asociaţiei noastre. Banii sunt folosiţi: 

      Dacă obţineţi venituri numai din salarii și pensii si doriti să sprijiniti asociaţia noastră, o puteţi face descărcând AICI formularul 230. După completarea lui cu majuscule, se depune la organul fiscal local*, personal sau accesând SPV-Spațiul Privat Virtual (folosind User și Parolă sau certificatul digital calificat). Nu este necesar să specificați suma, dar este obligatoriu telefonul sau/și email-ul dv. Formularul este bifat implicit pentru 2 ani.
     Dacă obţineţi venituri din activități independente sau din drepturi de autor cu reținere la sursă vă rog să descărcați formularul 230 de AICI (este completat cu datele noastre la rubrica III).
        Persoanele care au obtinut alte venituri din țară sau din străinătate (impozabile în România) trebuie să menționeze sponsorizarea în formularul unic

    În cazul în care doriți să trimitem noi formularul la ANAF  va rog sa descarcati formularul completat si cu împuternicirea (salariații și pensionarii de AICI, iar cei cu dr.autor și activ.independente de AICI) și să ni-l transmiteți prin poștă/curier în original, până cel târziu pe 15 mai la sediul Asociației Ortopraxia (Făgăraș, str. Tudor Vladimirescu 42, cod 505200, jud. Brașov).  

                                                                              Doamne ajuta!
Presedinte Asociatia ORTOPRAXIA
Ioan Cismileanu

 * Adresele sediilor teritoriale ale Administratiilor Finantelor Publice: clic pe linkul https://www.anaf.ro/sediuuf/

 

09-03-2020
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu


CARTI/produse despre:
Donatii, 3,5%, Misionarism,