Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Biserica. Neamul. Politica. LumeaNr. vizualizari: 1438

Donald Trump, un nou discurs pro-viață la ONU

Tags: viata; avort; copii; valori creStine;
 

Președintele american Donald Trump a reconfirmat cu prilejul intervențiilor pe care le-a avut la lucrările Adunării Generală a ONU, care avut loc la sfârșitul lunii septembrie, la New York, atașamentul și protectoratul său față de valorile creștine și morale tradiționale, față de politica pro-viață, iar aceasta în ciuda presiunii publice. Anul 2020 va fi an electoral în SUA, iar Donald Trump dorește să candideze pentru un nou mandat de președinte. După cum o dovedește constanța declarațiilor și inițiativelor sale, acesta nu va face rabat sau compromisuri de la poziția sa deja cunoscută împotriva persecuției religioase, îndeosebi împotriva creștinilor, dar și pro-dreptul la viață al fiecărui copil nenăscut, văzut ca dar al lui Dumnezeu.

Reamintim în acest context că a fost nevoie de alegerea unui președinte precum Donald Trump, astfel încât firmele americane să poată dobândi din nou dreptul de a folosi salutul Crăciun fericit sau Hristos a Înviat, care fuseseră înlocuite, din exces de corectitudine politică, de Administrația Obama, cu simplul și neutrul Sărbători fericite!

Reamintim totodată și faptul că, în primăvara acestui an, la Reședința patriarhală, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a primit în vizită pe domnul Brad Parscale, director digital media al domnului Donald Trump, în timpul campaniei electorale prezidențiale din anul 2016, şi directorul viitoarei campanii prezidenţiale a președintelui Trump din anul 2020. Vizita a fost un bun prilej pentru Părintele Patriarh de a exprima aprecierea pentru faptul că domnul președinte Trump este un protector și un promotor al valorilor religioase și morale tradiționale, în special, al valorilor creștine. De asemenea, Patriarhul României a apreciat faptul că președintele Donald Trump este un bun patriot, care își iubește poporul și țara, respectând, în același timp, pe toți cei care apără valorile lor naționale, deodată cu promovarea cooperării internaționale. La rândul său, Domnul Brad Parscale a subliniat preţuirea pe care domnul președinte Donald Trump o acordă tuturor celor care împărtășesc și promovează valori religioase autentice. De asemenea, domnul Brad Parscale a evidențiat rolul foarte important pe care îl au strategiile digitale media în pregătirea și desfășurarea unei campanii electorale în epoca actuală, precum cea prezidențială din SUA, după cum a informat Sectorul relații bisericești, interreligioase și comunități externe bisericești al Patriarhiei Române.

Știm că multe proiecte ale ONU încercă să afirme la nivel global dreptul universal la avort la cerere, chiar până în momentul nașterii, finanțat din banii contribuabililor. Birocrații globali nu au nicio problemă în a ataca suveranitatea națiunilor care doresc să protejeze viața copiilor nevinovați. La fel ca multe națiuni, acum noi în America credem că orice copil născut sau nenăscut este un dar sacru de la Dumnezeu.”- Acesta este mesajul pro-viață din cadrul discursului președintelui Donald Trump rostit pe 24 septembrie la New York în prima zi în plen a celei de 74-a sesiuni a Adunării Generale a ONU.

Donald Trump a mai declarat de la tribuna Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite din New York că viitorul nu le aparține globaliștilor, ci patrioților, națiunilor suverane și independente. Președintele american i-a încurajat pe liderii lumii să-și reprezinte și să-și apere națiunile în detrimentul tendinței de globalizare din ultimele decenii și i-a criticat pe oamenii politici care susțin globalismul în detrimentul suveranității naționale. Donald Trump este de părere că structurile naționale trebuie protejate, nu înlocuite de unele suprastatale, informează Știrile TVR. „Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Și dacă vrei pace, iubește-ți națiunea!'' - a spus Trump la începutul discursului său.

Pe contul de Twitter al Casei Albe se mai arată că președintele Donald Trump a găzduit în cadrul Adunării Generale a ONU o Reuniune pe tema Libertății Religioase. „Într-un singur glas, Statele Unite ale Americii cheamă națiunile lumii să pună capăt persecuției religioase”, a declarat Donald Trump la Adunarea Generală a ONU. „Fondatorii noștri au înțeles că niciun drept nu este mai fundamental pentru o societate pașnică, prosperă și virtuoasă decât dreptul fiecăruia de a-și urma convingerile religioase”, a mai afirmat președintele S.U.A. Totodată, liderul american a ținut un discurs pro-viață în care a apărat drepturile copiilor nenăscuți și s-a pronunțat în favoarea națiunilor care decid că acestea trebuie garantate de lege. Donald Trump a subliniat că orice copil născut sau nenăscut este un dar sacru al lui Dumnezeu. „Știm că multe proiecte ale ONU încercă să afirme la nivel global dreptul universal la avort la cerere, chiar până în momentul nașterii, finanțat din banii contribuabililor. Birocrații globali nu au nicio problemă în a ataca suveranitatea națiunilor care doresc să protejeze viața copiilor nevinovați. La fel ca multe națiuni, acum noi în America credem că orice copil născut sau nenăscut este un dar sacru de la Dumnezeu”, a declarat președintele american Donald Trump pe 24 septembrie la New York, în prima zi a Adunării Generale a ONU, arată Activenews.

 

 

29-10-2019
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu