(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Biserica. Neamul. Politica. LumeaNr. vizualizari: 929

Adoptaţi un terorist! Adoptaţi un corupt!

Tags: terorism; coruptie;
 
Ministrul canadian al apărării, Gordon O'Connor, a scris o scrisoare femeii interesate de inițiativa adoptării unui program cunoscut sub numele de programul Liberal Accept Responsible for Killers (LARK) – Liberalii Acceptă Responsabilitatea pentru Criminali, pentru cei îngrijorați de tratamentul suspecților terorişti.
 
Femeie canadiană cu vederi liberale a scris o mulțime de scrisori către guvernul canadian, plângându-se de tratamentul insurgenților închişi (terorişti), care sunt tinuţi captivi în facilităţi ale Sistemului Afgan Naţional de Corecţie. Ea a cerut un răspuns la scrisoarea ei şi a primit următorul răspuns:
 
National Defence Headquarters
M Gen George R. Pearkes
Bldg., 15 NT 101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2, Canada
 
Stimată cetățeană îngrijorată,
     Vă mulţumesc pentru scrisoarea dumneavoastră recentă în care vă exprimaţi îngrijorarea profundă faţă de tratamentul teroriştilor talibani şi Al-Qaeda capturaţi de forţele canadiene, care au fost ulterior transferaţi la guvernul afgan şi sunt în prezent deţinuţi de oficiali afgani în facilităţi ale Sistemului Naţional de Corecţie din Afganistan.
Administraţia noastră ia în serios aceste probleme şi opiniile dumneavoastră au fost auzite tare şi clar aici în Ottawa. Veţi fi încântaţi să aflaţi că datorită preocupărilor cetăţenilor asemenea dumneavoastră, vom crea un nou program aici, la Departamentul Apărării Naţionale, care să fie numit "Programul liberal de asumare a responsabilității pentru ucigaşi", sau PLARU pe scurt. În conformitate cu liniile directoare ale acestui nou program, ne-am decis, pe bază de proces, să aducem mai multi terorişti care să fie plasaţi în casele cetăţenilor îngrijoraţi de această cauză, cum sunteţi dvs., în întreaga ţară, sub îngrijirea personală a acestor cetăţeni ".
Deţinutul dumneavoastră personal a fost selectat şi este programat pentru transport sub pază înarmată la domiciliul dumneavoastră din Toronto lunea viitoare. Mohammed Ahmed bin Mahmud este deţinutul dvs. şi trebuie să fie îngrijit în conformitate cu standardele cerute personal de dumneavoastră în scrisoarea de reclamaţie. Veţi fi încântată să aflaţi că vom efectua inspecţii săptămânale pentru a ne asigura că standardele de îngrijire pentru Ahmed sunt proporţionale cu recomandările dumneavoastră.
Deşi Ahmed este sociopat şi extrem de violent, sperăm ca sensibilitatea faţă de ceea ce a fost denumită "o problemă de atitudine a sa" îl va ajuta să depăşească aceste defecte de caracter. Poate că aveţi dreptate când descrieţi aceste probleme ca fiind doar diferenţe culturale.
Am înţeles că aveţi de gând să îi oferiţi consiliere şi şcolarizare la domiciliu, vă recomandăm insistent să angajaţi nişte îngrijitori personali. Vă rugăm să vă avertizaţi prietenii evrei, vecinii sau rudele cu privire la musafirul din casa dumneavoastră, că ar putea deveni agitat sau chiar violent, deşi suntem siguri că vă veţi înţelege cu el. El este, de asemenea, expert în construirea unei mari varietăţi de dispozitive explozive, din produse comune de uz casnic, astfel încât este posibil să doriţi să păstraţi aceste elemente încuiate, cu excepţia cazului în care, în opinia dvs., acest lucru ar putea să-l jignească.
Teroristul adoptat de dumneavoastră este un expert în lupta corp-la-corp şi poate curma viaţa umană cu chestii simple, precum un creion sau o unghieră.
Vă sfătuim să nu-i cereţi să demonstreze aceste competenţe, nici în casa dumneavoastră nici oriunde aţi alege să-l plimbaţi în timp ce îl ajutaţi să se adapteze la viaţa din ţara noastră.
Ahmed nu va dori să interacţioneze cu dumneavoastră sau fiicele dvs. decât din punct de vedere sexual, din moment ce el vede femeile ca o formă de proprietate, dumneavoastră neavând astfel nici un drept, nici acela de a-i refuza cererile sale sexuale. Acesta este un subiect deosebit de sensibil pentru el.
De asemenea, trebuie să ştiţi că el a arătat tendinţe violente vizavi de femeile care nu respectă codul vestimentar pe care el îl recomandă ca ţinută adecvată. Sunt sigur că vă veţi bucura de anonimatul oferit de burka de-a lungul timpului.
Doar amintiţi-vă că şi asta face parte din respectul pentru "cultura şi libertatea credinţelor religioase", aşa cum aţi scris în scrisoarea dumneavoastră.
Aveţi grijă de Ahmed şi amintiţi-vă că vom încerca să vă punem un consilier la dispoziţie pentru a vă ajuta în orice dificultăţi cu care vă veţi confrunta în timp ce Ahmed se adaptează la cultura canadiană.
Vă mulţumim din nou pentru grija dumneavoastră. Apreciem cu adevărat atunci când oameni ca dvs. ne informează cu privire la modul corect de a ne face treaba şi sunt îngrijoraţi pentru semenii noştri.
Mult noroc şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
 
Cu prietenie, Gordon O'Connor
Ministrul Apărării Naţionale
 
Scrisoarea pare a fi o glumă. Guvernul şi Parlamentul României pare însă să aibă un program asemănător (“Parlamentul Acceptă Responsabilitatea pentru Corupţi” - P.A.R.C.) şi gândesc ca femeia canadiană! Aşadar: Adoptaţi un corupt! Nu acasă, ci la Primărie, Consiliul Judeţean, Consilii de administraţie, Instituţii de Stat, intreprinderi de stat, deconcentrate etc. Asta deoarece Corupţii au o cultură a banului şi a puterii şi trebuie să avem respect faţă de alte culturi! Se apropie alegerile şi e bine să fim “pregătiţi”.
20-05-2018
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu