Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente. Apeluri. PetitiiNr. vizualizari: 1648

Hai să-i ajutăm pe copiii cu dizabilități să fie creatori de frumos!

Tags: copiii; dizabilitati;
 


Hai să-i ajutăm pe copiii cu dizabilități să fie creatori de frumos!

Pentru copiii cu dizabilităţi, atelierele de creaţie sunt o şansă unică de terapie, dezvoltare şi valorizare. Numai că materialele necesare pentru organizarea unor astfel de ateliere nu sunt subvenționate de stat. Din acest motiv, Asociația „Doamna Maria Brâncoveanu“ din Făgăraș lansează campania „Hai să-i ajutăm să fie creatori de frumos!“, campanie ce se desfășoară în perioada 5-25 martie. Astfel, făgărășenii pot dona pentru cei 100 de copii cu nevoi speciale din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Făgăraș: cartoane, plastilină, hârtie, aracet, carioci, biluțe, mărgele, foarfeci cu model, perforatoare cu model, materiale textile,pistol de lipit, ghilotină de tăiat hârtie și tot ce este necesar pentru un atelier de creație.
Pentru că materialele necesare nu sunt subvenţionate de stat, copiii de la CSEI Făgăraş au nevoie de noi pentru a putea continua aceste ateliere. Haideţi să îi ajutăm să lucreze!“, este mesajul organizatorilor campaniei.

Produsele pot fi aduse la sediul Asociației din str. Tudor Vladmirescu, ne. 16A, joia, între orele 8.00-20.00 sau la Biserica Brâncoveanu, zilnici, între orele 7.30-8.00 sau 16.30-17.30 și duminica 8.30-10.00.

Hai să-i ajutăm pe copiii cu dizabilități să fie creatori de frumos!

După cum subliniază doamna Natalia Corlean, președintele Asociației, aceste ateliere de creaţie îi ajută enorm pe copii să îşi dezvolte abilităţile şi să se simtă utili şi valoroşi când văd ce lucruri frumoase pot ieşi din mâinile lor. Iar faptul că noi, comunitatea, le dăruim aceste materiale de lucru, le transmite faptul că nu i-am uitat, că sunt importanţi şi că sunt în inimile noastre. Înseamnă enorm pentru ei. 

Produsele vor fi duse copiilor de tinerii voluntari ai Asociaţiei noastre, care vor participa împreună cu ei la un atelier de creaţie.
13-03-2018
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu