Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Evenimente. Apeluri. PetitiiNr. vizualizari: 3112

Invitație în pelerinaj la Mănăstirea Frăsinei, județul Vâlcea - 09.03.2018 - 10.03.2018, cu plecare din București

Tags: pelerin; pelerinaj; manastire;
 

Cu ajutorul lui Dumnezeu dorim și intenționăm ca în zilele de 09 și 10 Martie 2018 să plecăm din nou, în pelerinaj la Mănăstirea Frăsinei din județul Vâlcea, așa după cum procedam de fiecare dată la începutul sau în cadrul celor patru sfinte posturi de peste an!

Prin urmare, plecarea noastră va avea loc în ziua de vineri - 09.03.2018, orele 17,00 din BUCUREȘTI, stația de metrou 1 Decembrie 1918 (Piața Trapezului), iar întoarcerea va fi în cursul zilei de sâmbătă - 10.03.2018, orele 12,00, după participarea la Sfântă și Dumnezeiasca Liturghie, apoi la Slujba Parastasului și, eventual, la Taina Sfântului Maslu!

La întoarcerea către casă vom vizita Mânăstirile Iezer din Județul Vâlcea și Bascovele din Județul Argeș, unde vom sta de vorbă cu Preacuviosul Părinte Duhovnic - Protosinghel Gherasim Nicuț!

Așadar, în vederea unei bune organizări, vă rog frumos să-mi spuneți până cel târziu, în ziua de marți seara - 06.03.2018, câte persoane și care anume doriți să participați în acest pelerinaj, cu alte cuvinte, câți bărbați, pentru a ști de câte locuri și de câte mașini avem nevoie!

Totodată, vă rog să-mi comunicați dacă, și care anume preferați să mergeți cu mașinile personale!

De asemenea, doresc să vă aduc la cunoștință că în locul sau în numele persoanelor care nu pot merge, putem duce noi pomelnicele, așezate în plic închis și pe care să mi le înmânați tot până cel târziu în ziua de marți seara - 06.03.2018; de asemenea, putem lua cu noi și câteva prinoase, adică alimente neperisabile cum ar fi: zahar, ulei, oțet, faină, mălai si griss...

Acestea fiind zise, doresc să precizez și faptul că acolo vom participa cu toții la Sfintele Slujbe, nocturne și diurne, care sunt oficiate potrivit tipicului aghiorit și rânduielii athonite; totodată vom putea sta de vorba cu diferiți Părinți Duhovnicești ai Mânăstirii, cum ar fi Părinții Ioanichie, Ioachim și Victorin!

În încheierea acestui scurt anunț și reînnoind invitația sinceră, vă reamintesc că pentru orice alte informații sau detalii, mă puteți contacta la numărul de telefon: 0745/265661

Acestea fiind zise, mă rog lui Dumnezeu să ne ajute, în continuare, tuturor, în tot lucrul cel bun! Amin!

 

Cu deosebita considerație și aleasă prețuire, Stelian Gombos.

 

12-02-2018
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu