(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Tema luniiNr. vizualizari: 6512

Până când ne veți batjocori credința cu Untold-ul închinat lui satan?

Tags: satanism; ocultism; antihrist;
Până când ne veți batjocori credința cu Untold-ul închinat lui satan?

 

Joi,3 august, la Cluj Napoca a început a treia ediție a Festivalului Muzical cunoscut sub numele de „Untold”. Anul trecut, în aceeași perioadă, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, făcea acuzații senzaționale, afirmând că respectivul festival este „poarta Antihristului", prin tot ce reprezintă. Am căutat să vedem dacă afirmațiile fostului lider PNL Cluj sunt bazate pe adevăr, informează redactorii Activenews.ro. Astfel, chiar numele festivalului, „Untold”, care înseamnă „nespus”, „nerostit”, ar trebui să ridice semne de întrebare.

Teologul greco-catolic Bogdan Duca spune că în tradiția creștină, diavolului nu i se spune pe nume, pentru a nu fi invocat. „E o tradiție orientală foarte veche, o găsim și la egipteni, conform căreia atunci când chemi numele unui zeu sau duh, acela va veni. Numele său real e echivalent cu invocarea”, ne-a declarat Bogdan Duca.

În ceea ce privește povestea din spatele festivalului, se pot observa foarte multe referințe la magie. După cum se știe, în creștinism, magia este asemuită cu adorarea diavolului. Sfântul Nicodim Aghioritul atrăgea atenția că nu există magie bună sau magie rea: „Deci, nu te amăgi, creștine, îți spun că nici lupul nu devine vreodată oaie, conform zicătorii, nici diavolul nu devine vreodată doctor și mai ușor ar putea să înghețe focul și să ardă zăpada decât să vindece cu adevărat diavolul, deoarece este întotdeauna neputincios; și dacă am presupune că ar putea să te vindece trebuie să cunoști că nu vrea aceasta deoarece sănătatea omului este un lucru bun, ori diavolul urăște întotdeauna cele bune, de aceea se numește urâtor de bine.”

În prezentarea de pe siteul oficial, vremurile în care „oamenii încă mai credeau în magie” sunt prezentate luminos. În videoclipul oficial de promovare al festivalului, patru tineri aleargă prin pădure, iar o fată găsește o carte - CARTEA (Biblie înseamnă literal, Cartea) - la baza unui copac.  De asemenea, povestea îl are în centru pe Marele Vrăjitor, care are „o forță supranaturală absolută, fiind singurul care poate controla poarta dintre cele două lumi, lumea reală și cea a imaginației. În 2017, Vrăjitorul aduce un simbol al protecției în lumea noastră, Dragonul, un personaj care s-a arătat prima oară oamenilor acum mii de ani, când oamenii încă mai credea în magie”.

Caracterul religios al narațiunii este evident: Vrăjitorul - simbol al răului în creștinism - este asemuit cu Dumnezeu. Iar acesta re-aduce, în 2017, pe cel pe care l-a arătat lumii acum „mulți, mulți ani”. Povestea seamănă leit cu revelarea lui Iisus Hristos de către Dumnezeu Tatăl. După cum se știe, porumbelul este forma în care s-a arătat Duhul Sfânt la Botezul lui Hristos, semnul prin care ceilalți l-au cunoscut că este Mântuitorul. În cazul Untold, porumbelul este înlocuit de Dragon, simbol negativ în creștinism, fiind faimoasă icoana Sfântului Gheorghe biruind diavolul sub formă de balaur. Tot pe dragon îl ucide și Sfântul Dimitrie.

Conform organizatorilor, în cazul Untold, Dragonul reprezintă speranța, chemată chiar din ceruri de către Vrăjitor, într-o noapte de august „cu lună plină”, într-o pădure „fermecată”. Dragonul este „simbolul luminii, purtătorul adevărului și protectorul vieții. Singurul care știe adevăratul nume al lucrurilor”. În Evanghelia după Ioan, capitolul 8, versetul 12, Iisus Hristos spune: „Eu sunt lumina lumii”. Iar la Capitolul 14, versetul 6, Hristos zice: „Eu sunt Calea, Adevărul și Viața. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine”. Asemănările sunt izbitoare și nu mai necesită comentarii. Ca și Hristos și dragonul Untold își alege ucenici, cărora „le-a dăruit pietre puternice pentru a le folosi cu înțelepciune în bătălie”.

În continuare, prezentatorul spune că împreună - cei care vor veni la festival - vor dezlănțui puterile din pietrele dăruite de Dragon ucenicilor săi și „vom activa magia”. „Acum, și tu poți primi darurile Dragonului. Tot ce trebuie să faci este să crezi!”, clamează prezentatorul, AICI. Este greu de crezut că atâtea detalii s-au strâns întâmplător, într-un singur concert. În prezentarea ediției din 2016, se vorbește despre „comuniunea dintre oamenii nerostiți și binecuvântările lunii și energia lumii nevăzute”. Din 2016 s-a adoptat și sloganul, „Untold, capitala nopții și a magiei”, în 2015 festivalul fiind pus sub semnul mult mai blândei povești populare despre Prâslea cel Voinic, personaj pozitiv al mitologiei românești.

Sfântul Ioan Gură de Aur spunea într-una dintre omiliile sale: „Firea demonului este să facă zarvă și să pricinuiască nebunie și mult întuneric,  în timp ce lui Dumnezeu îi e propriu a ne lumina și a ne învăța cu înțelepciune: toate câte se cuvine să le facem”. Festivalul s-a încheiat pe 6 august, deloc întîmplător atunci fiind și fenomenul de lună plină... (Sursa: Activenews.ro)

Până când ne veți batjocori credința cu Untold-ul închinat lui satan?

Un preot clujean, Claudiu Melean, afirmă, pe pagina lui de Facebook, că Untold este "închinat lui satan" și că lumea s-a săturat de "festivalurile drăcești pline de alcool, tutun, droguri, sex si zgomot în care vă închinați nenumitului":

"Până când ne veți batjocori credința cu Untold-ul închinat lui satan? Pana când o tot jigniți pe Maica Domnului și credincioșii care-i cinstesc Adormirea? De ce ne întunecați cu o sărbătoare a întunericului tocmai în sărbătoarea luminii taborice? Dacă nu vă e rușine de mulțimea de oameni pe care îi obligați să ia parte la zgomotul vostru, măcar de Dumnezeu să vă temeți. Ne-am săturat de festivalurile drăcești pline de alcool, tutun, droguri, sex și zgomot în care vă închinați nenumitului aducând-i ofranda energiile voastre. Da. Nu putea lipsi ochiul dracului cu care ați întunecat pe toți care puteau opri această blasfemie.  Înțelegeți odată că noi avem alt Dumnezeu. Până când noi să tot tăcem și voi să ne tot insultați? Noi n-avem ținte și dorinți ce pun pe alții suferinți. Voi de ce aveți? De ce stresați populația Clujului? De ce nu vă e milă de copiii din Spitalul de lângă parc? De ce râdeți de bătrânii care nu pot dormi în tot Clujul din cauza voastră? De ce trebuie să fugim din fața voastră ca să fie bine? Oare paguba spirituală, socială, psihică, energetică, s.a. nu e mult mai mare chiar decât câștigul financiar al celor puțini? Ați spurcat orașul nostru cu poluarea fonică și spirituală din aceste zile de POST. Va trebui să facem sfeștanie în parcul mare ca să ne mai putem duce copiii!". Contul de pe Facebook al preotului a fost închis la cecerea celor cărora le-a plăcut ”la nebunie” festivalul!

Într-un alt articol complex din Cotidianul, Radu Hadârcă dezvăluie și demască simbolurile oculte a ceea ce numește: Untold, megashow dedicat forțelor malefice.

Ce înseamnă și cum traducem Untold?

Denumirea Untold în traducere desemnează nenumitul, nerostitul pe care mulţi ar putea să-l traducă ca de nepovestit, însă sensul conferit este cel desemnat de noi iniţial. Se ştie foarte clar faptul că, în tradiţia românească, această sferă de forţă ale nenumitului, nerostitului (Untold) se identifică cu Satana, Lucifer, necuratul, nenumitul, nespusul. În tradiţia spirituală (populară) românească este prezentă această regulă, de a nu rosti în mod explicit numele unei entităţi malefice, pentru că acestă precizare explicită a numelui invocat, atrage în mod inexorabil acea prezenţă. Cu alte cuvinte, rostirea efectivă a numelui implică invocarea acelei entităţi şi implicit manifestarea ei. De aceea, în ethosul românesc există termeni care desemnează această entitate purtătoare de rău doar sub o formă exorcizatoare: ucigă-l toaca, ducă-se pe pustii, ucigă-l crucea...

Consacrarea către forțe malefice

Astfel, prin consacrarea care s-a realizat la început în cadrul acestui festival, acesta a fost plasat clar sub incidenţa unei anumite entităţi distincte desemnată ocultat (ascuns) sub numele de Untold. Cu alte cuvinte, entităţii căreia îi consacri (dedici, afieroseşti) acţiunea, în cazul nostru Untold, cuvânt explicat anterior, devine destinatarul final, adică este cel căruia îi sunt puse la dispoziţie energiile participanţilor: spectatori şi artişti deopotrivă. Cei care au realizat consacrarea în calitate de organizatori, împreună cu cei care au coordonat din background toată această operaţiune extrem de complexă, au subordonat prin aceasta evenimentul sferei malefice de forţă dorite.

Simbolul oglinzii

Un alt element care apare frecvent în afişele festivalului „Untold” este oglinda. Utilizarea acestui element nu este deloc întâmplătoare. Fiecare dintre dumneavoastră puteţi consulta semnificaţiile simbolisticii asociate oglinzii.

Ritual de magie neagră

Toate aspectele imagistice (poze şi sloganuri) şi faptice efective indică fără nici un dubiu că toate acestea au fost alese cu parte dintr-un ansamblu bine articulat care desemnează pentru orice iniţiat existenţa şi prin urmare performarea (efectuarea) unui ritual de magie neagră. Toate tradiţiile spirituale autentice fac referire clară şi distinctă la cele două categorii aflate în tabere diferite şi care îşi dispută întâietatea asupra fiinţei umane. Fiinţa umană, poate alege în baza liberului arbitru pe cine să deservească: tabăra entităţilor eminamente benefice cunoscute ca îngeri sau devaşi (sanskrit: , devá, fiinţe de lumină) sau tabăra entităţilor malefice: demoni sau rakshsaşi (sanskrit: , rākṣasa)

Manipulare energetică la nivel național prin rețeaua donatorilor de sânge

Pentru a pecetlui acest legământ făcut cu entitatea desemnată sub numele Untold s-a făcut, unii bineînţeles ar spune spune că este doar coincidenţă, o donare de sânge sub emblema sugestivă a lui Dracula (din nou o coincidenţă) vampir care consumă sângele astfel oferit (consacrat), acţiune care a dat posibilitatea donatorilor de participa la acest festival-ritual. Deci, cu alte cuvinte, s-a donat, în esenţă s-a consacrat (oferit, încredinţat) sângele entităţii Untold, sânge care, se ştie din ocultism, că este suportul fizic al unor energii de natură subtilă (vitală) şi constituie cadru de manifestare a unor entităţi necorporale, care leagă persoana respectivă (şi dacă aceasta ştie şi dacă nu ştie) de fiinţa căreia i-a fost consacrat respectivul ritual. Deci, anul trecut, sub aparenţa benignă a donării de sânge centrelor de transfuzii din ţară, a existat o caravană „Untold” care a făcut acest demers.

Este profund semnificativ, extrem de relevant şi deloc întâmplător inserarea unei hărţi cu centrele de donaţii din întreaga ţară. Prin această modalitate a donării de sânge s-a reuşit să se acopere întreg arealul României, creându-se astfel o veritabilă reţea umană, cu noduri active în fiecare oraş, reprezentate de cei care au donat sânge. Această legătură aurică individuală indusă în timpul festivalului, putând fi activată şi ulterior derulării acestuia, în baza energiilor specifice induse în fiecare aură individuală în timpul ritualului, prin intermediul fenomenului de rezonanţă. Astfel s-a reuşit ca impactul să fie remanent la nivelul întregului teritoriu al României prin intermediul donatorilor de sânge proveniţi din fiecare oraş, care vor deveni sui-generis vehicule de tranzitare a unor energii negative induse iniţial la performarea (efectuarea) ritualului. Evident că, în anii care vor urma, dacă acest veritabil pattern comportamental va continua şi nu va fi stopat ferm, aceste rezonanţe negative reprezentate de către aceste energii demoniace vor fi întărite.

Concluzie și întrebări retorice

Esoterismul care este în esenţă o ştiinţă spirituală aplicată, are nişte reguli precise şi exacte şi este departe de a fi o simplă joacă. De altfel toate cele descrise până acum nu s-au constituit deloc într-o simplă joacă pentru cei care le-au conceput. Toate elementele utilizate au avut o semnificaţie precisă şi exactă. Acelaşi lucru se poate spune şi despre poza a cărui gest este şi el elocvent corelat şi cu brăţara inscripţionată cu numele Untold.

Îmi exprim şi eu nedumerirea; expresia sinceră a unei naivităţi ingenue: toate personajele este strict necesar (trebuie musai) să aparţină părţii malefice? Nu se poate să fie personaje şi fiinţe care să aparţină categoriei personajelor benefice, eroilor pozitivi care dispun de curaj în lumina adevărului?

Cam cu ce ne-am ales de fapt?

Cu anumiţi artişti care au prestat o muzică mai mult sau mai puţin inspirată. Amintesc că acest gen de muzică este benign în sine fără să aibă o conotaţie incriminabilă sub aspectul rezonanţelor pe care le poate induce în public. Cineva s-a jucat de-a magia neagră sau chiar a fost vorba de un ritual performat (efectuat) deliberat în acest sens?

(...) Am avut de-a face cu un veritabil, din plin recognoscibil, ritual de magie neagră care a implicat un număr uriaş de participanţi, a căror energie a fost folosită (utilizată) şi modulată specific în vederea anumitor scopuri ascunse şi chiar prin acestea dubioase. Aproximativ 300.000 de oameni a căror energie vitală, sexuală, volitivă şi afectivă a fost utilizată, folosită într-un sens numai de iniţiatorii din umbră ştiut, şi care evident a dus la poluarea atmosferei subtile energetic-informaţionale în Cluj-Napoca.

Încurajarea fenomenului de crimă organizată

Există şi un alt element care este de reţinut. Mi s-a relatat că în 2016 în perioada festivalului, ofiţerii de la crimă organizată au fost trimişi în concediu în masă, în timp ce oraşul colcăia de droguri. Cu alte cuvinte psihismul individual al participanţilor trebuia fluidizat prin consumul de droguri pentru ca energiile acestora să devină apte de utilizare. Nu ştiu ce s-a petrecut în anul în curs, dar presupun că nimeni nu s-a sesizat vis-a-vis de consumul de droguri şi de cel de alcool în exces.

Așadar...

Anul acesta, după dezvăluirile făcute în anul precedent, lucrurile nu s-au derulat chiar pe față, aspectele s-au deghizat ceva mai bine, substratul rămânând același. Personajul cu coarne, având aparențe binefăcătoare, cu o lună plină plasată în spate se găsește în preajma magicianului care citește ritualul (de magie neagră, pentru că personajele din poză nu par îngerași) de invocare dintr-o carte. Mesajul transpare la fel de clar și limpede, ca și în anul anterior. În cazul de față lupul nu-și schimbă nici părul, nici năravul.

Încheiem sinteza noastră cu un comentariu semnat Stan, postat pe Ortodoxinfo la articolul UNTOLD, adica SATANISM din nou la Cluj (3 – 6 august).:

„Festivalul” este un fenomen care merita un studiu mai aprofundat (nu pot scrie fără ghilimele pentru că în realitate este o adevărată operă de demonizare). Au reușit să facă o întreagă lume a lor, în duhul lor. Nu este vorba doar de o scenă pe care se dă un concert de la o anumită oră ci un întreg fenomen. Au tot ce si-ar pofti cineva care caută să trăiască la maxim, să se „bucure” spasmodic de toate plăcerile cârnii: mâncare, băutură, locuri de relaxare etc. etc. etc., la care au acces pe baza brățării și a banilor pe care-i conține. Scena principală este impresionantă (peste 100 m lungime și peste 30 lățime) deasupra căreia plutește, evident, …. un dragon. Cei mai tari artiști apar, când oare …, la miezul nopții. „Distracția” maximă este, desigur …, noaptea (clar pentru toata lumea, nu?). Total „întâmplător” bine-nțeles se încheie odată cu ivirea zorilor.

Părinții sunt total depășiți și cu siguranță nu înțeleg nimic dar în curând vor descoperi ca nu mai au copiii pe care i-au crescut cu sacrificii, ci niște persoane care au cu totul și cu totul alte valori și alt mod de gândire. Parșivitatea organizatorilor este maximă (cum altfel daca sursa de inspirație este atât de întunecată). Au un program de comunicare foarte bine pus la punct și totul este aranjat pana in cel mai mic detaliu. Au și acțiuni de legitimare. Lansează tot felul de idei generoase (ex. fac nu știu ce camere sterile pentru copiii bolnavi din spitalul de copii) și împachetează astfel încât totul să pară pus la punct și controlat sub toate aspectele. Adică părinții să doarmă liniștiți pentru că ei au idei nobile, fac lucruri bune și, firesc, veghează pentru siguranța copiilor lor.

Deci nu numai conceptul este demonic ci și întreaga organizare este străbătută de duhul lumii satanice pe care vor s-o implementeze la nivel global (fericire maximă, bunăstare, fără cash dar într-o atmosferă plină de ezoteric, de împreună-lucrare a oamenilor cu personaje fantastice care acum, iată, au venit din alte lumi și sunt printre ei. Tinerii participanți sunt de fapt soldații de mâine care vor fi în stare să-și dea și viața pentru ea crezând că aceasta reprezintă viitorul luminos al omenirii. Recunoașteți, întâmplător, cele descrise despre vremurile din urmă de oamenii cu viată sfântă luminați de Dumnezeu pentru a ne preveni? Peste 400.000 de bilete vândute!!! adică peste 400.000 de victime din rândul tinerilor. Și numai acum la Cluj. Cu câteva „festivaluri” organizate de-a lungul și de-a latul țării ăștia pervertesc o întreagă generație.

Doamne apăra, păzește și ne miluiește!

 

 

09-08-2017
Citeste si:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu