Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
ACTUALITATEA religioasăNr. vizualizari: 1591

Brâul Maicii Domnului va fi adus spre închinare în Arhiepiscopia Sibiului

Tags: ;
Brâul Maicii Domnului va fi adus spre închinare în Arhiepiscopia Sibiului

Brâul Maicii Domnului va fi adus din Mitropolia de Volos, Grecia, în Arhiepiscopia Sibiului în perioada 21-26 martie 2016, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, şi a Înaltpreasfinţitului Părinte Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului.

Credincioşii din Arhiepiscopia Sibiului vor avea bucuria de a se închina Cinstitului Brâu al Maicii Domnului care va fi adus la Braşov, în perioada 21-23 martie, şi la Sibiu, în perioada 24-26 martie, de o delegaţie de la Mănăstirea Kato Xenia, din Mitropolia de Volos, Grecia, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Sibiului.

Brâul Maicii Domnului va ajunge la Braşov, luni, 21 martie 2016, la ora 13:00. Cinstitul Brâu va fi aşezat spre închinare credincioşilor la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Piaţa Sfatului şi va rămâne în lăcaşul de cult până miercuri, 23 martie 2016, la ora 22. Joi, 24 martie, delegaţia din Grecia va duce Brâul Maicii Domnului la Sibiu, la Catedrala Mitropolitană, unde va rămâne spre închinare până sâmbătă, 26 martie 2016, la ora 09:00.

O parte din Brâul Maicii Domnului se păstrează în Mănăstirea Kato Xenia, din Grecia, iar cealaltă parte din Brâul Maicii Domnului se păstrează în Mănăstirea Vatopedu, din Muntele Athos.

 

08-03-2016


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu