Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
Tema luniiNr. vizualizari: 6005

Profetul, petrolul şi sirienii (1)

Ioan Cişmileanu
Tags: islam; sfârşitul lumii; noua ordine mondială; apocalipsa;
Profetul, petrolul şi sirienii (1)

Criza refugiaţilor miroase a petrol şi gaze

       Descoperirea uriaşelor zăcăminte de petrol şi gaze din Marea Mediterană (Bazinul Leviathan), practic un nou Golf Persic, pentru care îşi dispută dreptul de exploatare Siria, Israel, Liban, Cipru, Gaza şi Turcia, precum şi negocierea construirii unui gazoduct din Orientul Mijlociu spre Europa (în Europa fiind nevoie de un volum tot mai mare de gaz deoarece se doreşte renunţarea treptat la centralele atomice), gazoduct care nemulţumeşte Rusia deoarece nu vrea să piardă monopolul exportului de gaze către Europa, sunt pe cale să schimbe situaţia geopolitică din zonă.

Siria este implicată atât în ce priveşte Bazinul Leviathan, cât şi gazoductul. De aceea, Rusia, prin intermediul generalilor armatei siriene (cărora Rusia le-a vândut arme de peste 4 miliarde de dolari şi care îi sunt fideli, preşedintele Siriei neavând autoritate asupra armatei), a influenţat deciziile preşedintelui Siriei, Bashar al Assad. Astfel, deoarece se consideră că alianţa Siria-Rusia-Iran asigură un echilibru în regiune, ca şi contrapondere la alianţa SUA-Arabia Saudită-Qatar-Turcia, Siria a decis (sub influenţa Rusiei) să nu semneze contractul pentru proiectul gazoductului Qatar-Arabia Saudită-Siria-Turcia-Europa, ci cel al gazoductului Islamic Pipeline (Iran-Irak-Siria-Turcia-Europa), al cărui traseu şi beneficiari sunt stabilite de Rusia, Iran şi partenerii lor asiatici (China India).

Ca urmare, ţările concurente Rusiei (Turcia, Arabia Saudită, Qatar, SUA) şi-au activat „rebelii” care luptă pentru… democraţie. Astfel, Fraţii Musulmani, reţeaua Al Quaeda, care urmăresc acelaşi lucru ca şi SUA (să-l dea jos pe Assad), au ajuns, într-un fel, „aliate” SUA! S-a pus şi problema unui atac aerian pornind de la bazele militare din Cipru (Siria fiind acuzată că a folosit arme chimice), dar s-a renunţat. Între timp, Rusia, pentru a sprijini regimul Assad, şi-a stabilit o bază militară în portul sirian Tartus (2000 de militari, avioane, elicoptere, tancuri, lansatoare de rachete, drone etc.), controlând acea zonă a Mării Mediterane şi anulând astfel un atac asupra Siriei din partea SUA sau Marii Britanii, care vor să-l dea jos pe dictatorul Assad. Practic însă, Rusia îşi apără interesele sale, anume acelea de a avea în continuare o poziţie puternică pe piaţa petrolului şi gazelor, Siria urmând să fie pe traseul viitoarelor oleoducte şi gazoducte (în august s-a mai descoperit un zăcământ de gaze - cel mai mare din Marea Mediterană! - în apele teritoriale ale Egiptului, un alt motiv ca Rusia să ocupe poziţii cât mai puternice în zona Mării Mediterane, atât pentru a reduce vânzările din această zonă, cât şi pentru a creşte preţul gazului).

În stabilirea bazei militare din Siria, Rusia are înţelegere din partea Germaniei şi Israelului. Germania vrea relaţii stabile cu Rusia, de unde importă gaz (Nord Stream) şi vrea relaţii bune şi cu cei 800.000 de imigranţi pe care a hotărât să îi accepte (Germania are mare nevoie de locuitori tineri, de un exod al creierelor, de forţă de muncă ieftină şi de consumatori, altfel urmând să intre în criză demografică încă din 2015!). Iar Israelul e bucuros să apară noi jucători (Rusia, Iran) împotriva Statului Islamic (ISIS), care se apropie tot mai mult de graniţele sale (a ocupat cam jumătate din Siria).

Rusia critică SUA că nu a făcut mare lucru împotriva ISIS, dar şi când Franţa a lansat primele atacuri asupra ISIS, Rusia a criticat-o cum că e ilegal fără aprobarea Damascului (Siriei) şi ONU. Şi cum Damascul ascultă de Rusia, asta înseamnă că Rusia ar vrea ca tot ce mişcă în zonă să depindă de ea. În ultimele zile însă, s-au stabilit relaţii între Israel şi Arabia Saudită pe de o parte şi între Rusia şi SUA pe de altă parte, adică între ţări care altfel se duşmănesc, pentru a colabora în vederea opririi ISIS de a mai ocupa teritorii în vederea înfiinţării Califatului. S-a stabilit ca, în final, Siria să nu fie divizată, dar să fie seculară!

Este posibil însă ca Siria să fie împărţită în două sau chiar în trei pentru a-i mulţumi pe toţi, mai puţin pe sirieni! Dar dacă NATO atacă regimul Assad, e posibil şi un război între NATO şi Rusia (cu aliaţii săi), ceea înseamnă al treilea război mondial.

 

Profetul Mahomed şi noua ordine mondială

SUA ajută la imigrarea musulmanilor în Europa

Numărul mare de refugiaţi arabi a trezit suspiciuni în rândul europenilor. Cu atât mai mult cu cât nu toţi refugiaţii sunt sirieni (care fug de război, de moarte), ci doar unul din cinci (restul sunt din alte ţări ale Orientului Mijlociu şi din Africa de Nord), nu toţi sunt săraci, ci unii au haine scumpe, mulţi au telefoane performante (Google a observat o creştere uriaşă a numărului de traduceri din arabă în germană), iar alţii au bani mulţi (pentru a ajunge in Europa unii au plătit 3000 dolari, alţii zeci de mii, funcţie de zona de unde pleacă). Se acceptă totuşi că majoritatea pleacă din ţările lor din cauza războiului şi pentru a trăi în condiţii economice mai bune. Însă numărul lor mare şi cunoaşterea (devenită deja istorică a) faptului că majoritatea arabilor nu se integrează în noua societate, ci trăiesc în cartiere „interzise” (aproape 800 de astfel de cartiere numai în Franţa), după legile lor (sharia), precum şi a faptului că au în planul şi în doctrina lor să islamizeze totul, toate acestea au trezit suspiciuni şi temeri cum că marea imigrare a fost de fapt provocată intenţionat. Dar de cine şi cu ce scop?

S-au observat următoarele:

- din cei peste 5 milioane de refugiaţi sirieni, cei mai mulţi, adică cei mai săraci, au emigrat în ţările din apropierea Siriei: Turcia (2,1 milioane), Irak (0,25 milioane), Iordania (1,4 milioane), Liban (1,3 milioane), Egipt şi nordul Africii (0,15 milioane);

- mai mult pătura mijlocie – doctori, ingineri, IT-işti, meseriaşi etc. a luat drumul Europei; aceştia nu sunt disperaţi să-şi salveze viaţa, ci sunt foarte siguri pe ei (unii îi ameninţă pe grăniceri), sunt organizaţi şi vor să ajungă prin orice mijloace să se alăture grupurilor de arabi deja existenţi în Europa, îndeosebi în ţările mai dezvoltate;

- încă din februarie, poliţia turcă a fost informată de serviciul turc de informaţii că 3000 de jihadişti (antrenaţi şi instruiţi) vor intra în Turcia (care găzduieşte milioane de refugiaţi) din Siria şi Irak, pentru a ajunge în Europa de Vest cu paşapoarte false de sirieni. Doar cinci dintre ei (tineri de 20-24 ani) au fost prinşi de grănicerii bulgari. În septembrie, surse europene afirmă că numărul jihadiştilor intraţi în acest an în Europa este de 4000.

- Banii necesari pentru a-i plăti pe traficanţii care îi transportă sunt obţinuţi (de către unii din refugiaţi), conform unui raport al serviciilor de informaţii ale armatei austriece (Österreichischen Abwehramts) - InfoDirekt, de la nişte organizaţii neguvernamentale create de Departamentul de Stat al SUA sau de George Soros.
 

Musulmanii – arma perfectă a noii ordini mondiale

Noua ordine urmăreşte desfiinţarea familiei, a naţiunilor şi a religiilor (adică a comuniunii oamenilor), precum şi numirea unui lider mondial. Jihadiştii tocmai acest lucru îl realizează acolo unde prind putere. O femeie din Siria a ţinut un discurs la Belgrad, în care i-a denunţat pe falşii refugiaţi (jihadişti plătiţi de occident) şi a arătat că ceea ce se întâmplă în Siria este şi o epurare a creştinilor: „Un alt motiv este de a-i face pe creștini să plece din Siria, țară care, istoric vorbind, este unul dintre primele locuri creștine. Ceea ce vedem astăzi în Siria este similar cu ceea ce ați văzut cândva în Serbia. Scopul lor: identitatea noastră, unitatea noastră și suveranitatea noastră”. Şi Israelul acuză UE că are relaţii tot mai strânse cu lumea arabă (inclusiv cu organizaţiile teroriste!) şi implicit se depărtează tot mai mult de Israel.

  • Familia. Musulmanii au mai multe soţii. Soţia poate fi uşor pedepsită (chiar omorâtă) dacă îi greşeşte cu ceva soţului. Nu au o familie propriu-zisă. În plus, în cartierele „interzise” din localităţile europene sunt răpite fete, drogate şi transformate în obiecte sexuale, în marfă.

  • Naţiunile. Nu-i interesează nici menţinerea propriilor naţiuni (ci doar califatul), cu atât mai puţin ale altora. Pentru a distruge identitatea unui popor, trebuie să-i rupi legăturile cu trecutul, să-i ştergi istoria. Asta fac ei acum în Siria şi Irak. Toate antichităţile sunt vândute, iar monumentele mari (ce nu pot fi transportate) sunt distruse pentru că ar fi idolatre. Cele mai mari venituri ale lor sunt din petrol şi apoi din antichităţi. Şi visează la Noul Califat (al Statului Islamic) care, într-una din variante, cuprindă inclusiv România, Serbia etc. Americanii le-au creat aici un cap de pod (Kosovo) şi se simt încurajaţi (câteva sute de musulmani din Bosnia şi Albania s-au alăturat jihadiştilor ISIS). Pretenţiile teritoriale ale Statului Islamic cuprind aşa numita Marea Sirie (Siria, Turcia, Kurdistan, Liban, Israel) şi versiunea coranică a Armaghedonului, care cuprinde: Al Andalus – sudul Spaniei şi Khorasan (India, parte din Iran, Afganistan, Pakistan şi părţi din Asia Centrală). De asemenea, tânjesc şi după teritoriile ocupate odinioară de Imperiul otoman.
    Dintr-un comunicat al Statului Islamic: „Dacă nu credeţi in democraţie, laicitate, naţionalism si alte asemenea gunoaie occidentale si va îndreptaţi spre religie si credinţă, atunci, in numele lui Allah, estul si vestul vi se vor supune. Aceasta este promisiunea pe care v-o face Allah”.
    Din când în când un ONG sau un institut ne oferă scenarii de viitor (predicţii). În unele cazuri aceste predicţii sunt de fapt planuri de lucru şi direcţii de acţiune pe care cei înregimentaţi în realizarea noii ordini (cei politically correct), slugile, le realizează întocmai, pentru ca astfel să o ducă bine şi să fie susţinuţi şi avansaţi. Un astfel de plan puteţi citi AICI. Este realizat în 2004 şi cuprinde şi Noul Califat (pag.87 şi următoarele). Pentru că era de aşteptat ca slugile europene să fie nedumerite în legătură cu califatul şi deci să acţioneze cu reţineri, s-a menţionat clar: Noul Califat nu este doar un vis!

  • Religiile. Dacă nu eşti musulman atunci eşti necredincios şi, mai devreme sau mai târziu, va trebui să alegi: convertire sau moarte – aceasta este deviza jihadiştilor, inspirată probabil de textele profetului Mohamed: „Dar când lunile sfinte au trecut, atunci luptaţi si omorâţi păgânii oriunde-i veţi întâlni, apucaţi-i, împresuraţi-i si pândiţi-i in toate modurile; dacă se pocăiesc, se vor ruga in mod regulat si vor face acte de caritate regulate, atunci deschideţi drumul pentru ei; căci Dumnezeu este iertător si milostiv”.
    Integrarea în societate (respectarea legilor, folosirea limbii ţării gazdă etc.) e împotriva credinţei lor şi de aceea vor să impună Sharia, legea islamică. Una din reguli este să distrugă şi să cucerească lumea nemusulmană, să te oblige să treci la islam dacă nu vrei de bunăvoie. Un jurnalist german (Jurgen Todenhofer), singurul căruia i s-a permis să locuiască alături de membrii ISIS, spunea: „Occidentul nu are nici cea mai mică idee despre amploarea fenomenului Statului Islamic. Este cea mai mare epurare religioasă care a fost vreodată plănuită şi pusă în aplicare. Ţările vestice nu vor putea înfrânge ISIS. Doar arabii o pot face”.

  • Liderul mondial. Ca şi în noua ordine mondială preconizată, musulmanii vor să instaleze un singur lider mondial – califul - conducătorul Noului Califat şi conducătorul lumii. De unde şi concluzia, în viziunea creştină, că acesta va fi antihristul. În tradiţia lor însă, acest lider mondial (Mahdi), împreună cu Iisus Hristos îl vor învinge pe antihrist.

Iată deci că totul a fost plănuit, gândit în amănunt de către musulmani, întâi în ascuns, apoi, se pare, chiar cu sprijin occidental şi american. Promotorii noii ordini mondiale îi ajută (cu bani, arme, instrucţie) şi îi direcţionează/manipulează pe musulmani (atât pe cei din ISIS, cât şi pe refugiaţi), care nu sunt pentru ei decât nişte unelte. Singura scăpare a musulmanilor (şi poate şi a europenilor) este ca ei să se convertească la creştinism! Dar cine să-i convingă!? Ei, din contra, sunt motivaţi să-i distrugă pe creştini şi nu îşi dau seama că astfel sunt antihrişti şi că, de fapt, liderul mondial, califul Mahdi, ajuns lider prin manipularea promotorilor noii ordini mondiale, va fi chiar Antihrist.

 

Planul de islamizare a lumii

       In noiembrie 2001, în Elveţia, aproape de Lugano, la vila lui Youssef Nada - un bancher egiptean pe care SUA il acuza de sprijinirea terorismului, poliţiştii au găsit un document numit „Proiect” (14 pagini, datat decembrie 1982), ce conţinea strategia de islamizare a întregii planete. Ancheta penală a fost clasată în 2005 şi statul elveţian i-a plătit bancherului despăgubiri! Nada a susţinut că nu el e autorul Proiectului şi că nu are legături cu teroriştii, deşi a fost mai mulţi ani printre liderii Fraţilor Musulmani!

„Proiectul" prevede „construirea instituţiilor sociale, economice, ştiinţifice si medicale si penetrarea in domeniul serviciilor sociale pentru a intra in contact cu poporul", precum şi că trebuie „studiate diversele vecinătăţi politice si probabilităţile reuşitei in fiecare ţară".
„Proiectul" conţine „o ideologie totalitară de infiltrare” şi crearea unui sistem social propriu (tribunale Şaria – există deja mii de tribunale Şaria în Europa, unele chiar legale - şi chiar parlamente musulmane, cum s-au iniţiat deja in Marea Britanie). Iar în paralel se prevede distrugerea lentă a instituţiilor actuale.

Dar pregătirea acestui război ideologic al musulmanilor a început cu mult în urmă, încă de la crearea statului Israel, deoarece au văzut în aceasta o conspiraţie împotriva religiei musulmane, căreia au considerat că nu se poate răspunde decât tot printr-o conspiraţie sau război ideologic. Iar dacă evreii au venit din toată lumea ocupând teritoriul lor, atunci ei vor merge de pe teritoriul lor ca să ocupe toată lumea!

Planul de islamizare al SUA

În anul 2004 poliţia din Annandale, VA a urmărit maşina unei femei pe care o văzuseră că filmează structura unui pod (Maryland Chesapeake Bay Bridge). Probabil urma să transmită imaginile unor terorişti. Aşa au ajuns acasă la Ismail Selim Elbarasse (cea urmărită era soţia lui) şi i-au percheziţionat casa. Elbarasse era în conducerea Asociaţiei Islamice pentru Palestina (IAP) şi activist Hamas (oferea ajutor politic şi financiar Hamasului). În locuinţa lui s-a găsit o întreagă arhivă privind activitatea musulmanilor pe teritoriul SUA de după 1990: organizaţii musulmane, corespondenţă, donatii, transferuri de bani, proiecte economice şi religioase, activităţi militare (jihad), rapoarte de activitate, pregătirea liderilor (arhiva o puteţi vedea parţial AICI, atât în arabă, cât şi în engleză). Pentru o minoritate, faptul că este bine organizată este un lucru bun, dar contează şi scopul: unul din documente cuprindea un plan numit Ţinta [SUA] şi prezenta paşii de urmat pentru a islamiza America. Trebuiau pregătite persoane care să aibe roluri importante în societate, cu influenţă şi putere de decizie în politică, în mass-media etc. (avocaţi, politicieni, jurnalişti, profesori, cercetători).

Islamizarea Europei

În UE (500 milioane locuitori) sunt 55 milioane de musulmani şi 6000 de moschei (din care 2000 în Franţa) şi se construiesc în continuare peste 100 de moschei pe an. Iar de curând, șeful Consiliului Musulman Francez a cerut ca bisericile catolice nefolosite să fie puse la dispoziţia musulmanilor spre închinare, argumentând că „este acelaşi Dumnezeu” (asta în timp ce creştinii din Orientul Mijlociu sunt ucişi în masă de islamişti). De asemenea, Arabia Saudită a anunţat că vrea să construiască 200 de moschei pentru refugiaţii musulmani din Germania. 

În Orient toate moscheile sunt şi depozite de armament şi acest lucru a început să fie practicat şi în UE, ele având un rol important în alimentarea terorismului. O altă regulă în Orientul Mijlociu este că minaretele (turnurile moscheilor) sunt considerate „teritoriu islamic” (ca ambasadele) şi deci nu le poţi controla.

Discursul privind islamizarea Europei, rostit de Geert Wilders, preşedintele Partidului Libertăţii din Olanda, membru al Parlamentului olandez, în faţa adunării unor factori politici internaţionali, i-a atras ura musulmanilor care au pus un premiu pe capul lui. Din această cauză Geert Wilders este tot timpul păzit de bodyguarzi şi îşi schimbă frecvent adăpostul. Discursul se poate citi AICI.

Se consideră eronat (poate intenţionat) că în Europa nu ar fi mai mult de 5000 de musulmani radicalizaţi, dar ei ar fi cei care conduc, care sunt ascultaţi. De exemplu, imamii sunt cei care îi învaţă extremismul, fundamentalismul islamic, ei sunt cei care îi îndoctrinează.

Europe`s Last Stand - Europa, ultima redută

Legile lui Allah sau legile țării

Teroare

Islamizarea României

Ion Coja: „Nu-mi plac teoriile conspirației, dar există cel puțin o coincidență între desele vizite ale premierului român Victor Ponta în țări musulmane (Turcia, Dubai, Arabia Saudită etc) și poziția sa activă atât în susținerea construirii Marii Moscheii la București cât și a planului de acceptare a mii de refugiați musulmani în România”. În România sunt 70.000 de musulmani şi peste 80 de moschei, dintre care în Bucureşti sunt 9000 de musulmani şi 8 moschei. Majoritatea musulmanilor sunt în judeţul Constanţa (45000).
 

Etapele cuceririi islamice, liderul mondial şi apocalipsa

Etapele cuceririi islamice:

1. Infiltrarea (răspândirea imigranţilor musulmani în toată lumea);

2. Imamii (pregătirea şi trimiterea liderilor spirituali – suniţi - în toată lumea; vezi şi cei 3000 de jihadişti ce au intrat în februarie în Turcia pentru a veni în Europa; ei îndoctrinează şi radicalizează masele);

3. Izolarea (trăirea după regulile proprii / Şaria, nu după cele ale societăţii europene);

4. Islamizarea (suntem în această etapă a islamizării europenilor, deoarece aceştia şi-au pierdut credinţa creştină şi acceptă uşor o alta; până acum 10.000 de tineri europeni au plecat în Orient să se alăture Statului Islamic!); ISIS provoacă plecarea musulmanilor în Europa şi în lume şi apoi le trimite jihadişti şi imami care să-i instruiască cum să islamizeze lumea, dar şi pentru a forma noi luptători pentru ISIS;

5. Implozia (pătrunderea/impunerea legii islamice / Sharia în toate domeniile: guvernare, economie, drept, viaţă socială).

Islamizarea este misiunea musulmanilor imigranţi.

Musulmanii de acasă (ISIS), din Orientul Mijlociu (dar şi din Africa de Nord) au altă misiune: grăbirea apocalipsei!. Deoarece Mahdi (liderul mondial care va face dreptatea în lume) va veni către sfârşitul lumii (după războiul Armaghedonului), musulmanii caută să grăbească acest lucru, declanşând războiul mondial al Armaghedonului! Ei cred puternic în acest lucru şi de aceea, nu este exclus să influenţeze lucrurile în direcţia unui război dintre NATO şi Rusia cu aliaţii ei (al treilea război mondial).

Conducătorii şi soldaţii califatului ISIS cred acest lucru şi de aceea sunt atât de puternici deoarece cred în ceea ce fac şi nu se opresc din luptă deşi nu sunt decât 50.000 (de curând li s-au mai alăturat peste 5000 din Uzbekistan şi Tadjikistan) – aceştia însă sunt înhămaţi la un ideal comun în numele căruia iubesc moartea! Conducerea ISIS a declarat că nu se opreşte din luptă, ci vor ocupa mai departe teritoriul sirian până îi va distruge pe toţi infidelii (creştinii) din Siria. Will McCants (specialist in lumea araba la Institutul Brookings; a lucrat şi pentru Departamentul de Stat al SUA, ca specialist in Islam, Orientul Mijlociu si amenintari teroriste) a explicat în ce cred musulmanii: „După victoria musulmanilor asupra infidelilor, lumea va fi invadată de Gog si Magog, care o vor distruge. Iar apoi urmează partea cu foc si pucioasă. Universul va exploda, iar toate rămășitele păcătoșilor vor fi aduse in faţa Domnului pentru judecata cea din urmă”.

Şi guvernul iranian, dar şi mulţi alţii, cred la fel. Iranul (ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem, dar şi preşedintele Ahmadinejad) vrea arma nucleară tocmai pentru a declanşa războiul nuclear, războiul Armaghedonului. Cu credinţa puternică, dar falsă, trebuie avută mare grijă (apropo de acordul nuclear al Iranului cu SUA).             - va urma -

 

28-09-2015
Citeste si:De acelasi autor:


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu
Adriana - 23-10-2015:

In urmatorii 100 de ani vom fi cu totii musulmani...femei omorate pe strada cu pietre..etc..ne intoarcem inapoi in evul mediu..din 2015..inapoi. vrem asta?

Nicolae Ene - 26-10-2015:

Aceasta e o noua varianta dintre multele deja aparute despre "Teoria Conspiratiei". Sunt de acord ca sunt multe minti intunecate care gandesc tot felul de planuri demonice pentru omenire. Stim din istorie ca au fost si in trecut astfel de planuri.

Totusi aceste din toate aceste planuri lipseste elementul cel mai important: DUMNEZEU. Ele nu se vor realiza decat daca ingaduie El. Altfel pot ei sa faca oricate planuri doresc ca nu se vor realiza. Atunci cand Dumnezeu ingaduie inseamna ca e un motiv foarte serios .... este ceva de ispasit.

Ovi - 26-10-2015:

Nici eu nu cred ca se vor realiza aceste planuri prea curand. Totusi nu numai planuitorii (conspiratorii) sunt fara Dumnezeu, dar si omenirea careia i se aplica aceste planuri este tot mai rece, tot mai fara Dumnezeu. De aceea, din pacate, intr-un timp mai indelungat (dar nu prea indelungat!) planurile murdare se vor cam realiza. Doar daca nu cumva Biserica luptatoare va devine cu adevarat luptatoare.