Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

Porunca Iubirii
CĂRŢI NOI / Produse noi. PROMOTIINr. vizualizari: 1484

Adevărul despre artele marțiale - O perspectiva ortodoxa - Maria Dimitriadou (CARTE)

Tags: ;
Adevărul despre artele marțiale - O perspectiva ortodoxa - Maria Dimitriadou (CARTE)

 

Prezentare:

Artele marțiale, la care astăzi tinerii pot avea acces așa de ușor – atât prin informație, cât și prin posibilitatea de a le practica –, au o mare putere de seducție: promit sănătate și forță fizică, concentrare, suplețe și rapiditate în reacții, înțelepciune izvorâtă dintr-o cultură mai puțin familiară nouă, dar nu mai puțin atrăgătoare.
Nu trebuie să le practici ani de zile, nici să fii neapărat adult ca să înțelegi că artele marțiale sunt mai mult decât un sport: ele reprezintă un mod de viaţă. Iar când vorbim despre un mod de viață, implicațiile sunt unele profunde, antrenând trupul și sufletul.
Creștinismul propune, la rândul său, o cale: viața în Hristos. Autoarea, Maria Dimitriadou, are avantajul de a cunoaște bine ambele „căi”: a îndrăgit și a practicat mulți ani artele marțiale și, de asemenea, a experimentat viata duhovnicească autentică în Biserică. A completat aceste experiențe cu o investigare a percepției contemporane asupra lumii artelor marțiale prin interviurile sale cu diverși maeștri din Grecia. Cartea de față reprezintă rezultatul acestei cercetări, animate de dorința autoarei de a oferi un instrument de un real folos celor care doresc să treacă dincolo de concepția banală a artelor marțiale ca sport și să înțeleagă mai bine ce implică practicarea lor, nutrind speranța că, pe viitor, cititorii vor avea mult mai mult discernământ în alegerile lor, mai ales în cele care privesc educația propriilor copii.

Detalii despre carte / COMANDA

 
27-10-2016


Adaugati un comentariu:
Nume
Email
(nu va fi afisat)
Comentariu
Comentariile in afara subiectului si cele necuviincioase vor fi sterse
Antispam:
Scrieti, va rog, prenumele lui Eminescu